От Милан официално представиха пред медиите последните си попълнения от

...
От Милан официално представиха пред медиите последните си попълнения от
Коментари Харесай

Милан представи последните си попълнения

От Милан публично показаха пред медиите последните си попълнения от летния трансферен прозорец - закупеното от Бодьо/Глимт крило Йенс Петер Хауге и взетия чартърен от Манчестър Юнайтед десен бек Диого Далот.

“Беше отлично да играя против отбора, беше ужасно прекарване за мен на подобен стадион и против тим като Милан. Беше вярно решение да се върна тук. В тима има толкоз доста страхотни играчи и несъмнено би трябвало да бъда на върха на възможносттите си всеки ден, в случай че желая да се подобря като състезател. Това е една от аргументите да дойда тук. Мисля, че Норвегия разполага с много млади футболисти и всички те желаят да дебютират на огромната сцена, някои даже го вършат.
Hauge: " I can play in different positions, as a left winger, in combination with the attacker, as a playmaker. I am a player who wants the ball, to be dangerous and who wants to have fun with the support of the fans. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) За мен е добър интервал да бъда норвежки състезател. Научих доста от моите връстници и от тези, които са няколко години по-големи от мен. Мога да играя на разнообразни позиции - като ляво крило, в композиция с нападателя и като плеймейкър. Аз съм футболист, който желае топката, с цел да бъде рисков, и който желае да се забавлява с поддръжката на почитателите. Да, скаутите на Милан ме бяха набелязали. След квалификациите в Лига Европа те ме потърсиха. Знаят на какво съм кадърен. Конкуренцията не ме плаши, тя е положителна, тъй като би трябвало да се усъвършенствам всеки ден и на всяка подготовка. Това ме стимулира и ме поддържа жив”, съобщи Хауге.
Hauge: " It was a great feeling to sign the contract with Milan. Haaland is a friend and we talked to each other. He told me to have fun and to also work hard. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) “Когато играеш за огромен клуб, ти придобиваш доста опит. Надявам се да донеса тук всичко, което съм научил. Милан и Юнайтед са два велики клуба. Когато даден човек знае, че нещо не е наред, той би трябвало да работи, с цел да го усъвършенства. Знам, че би трябвало да се подобря в отбрана, както и в офанзива. Тук е подобаващото място да го сторя. Тук манталитетът е подобаващ, просто би трябвало да продължа да работя, с цел да се развъртвам. Надявам се да стана приключен състезател в Милан.
-Would you like to stay at Milan for a long time?
Dalot: " When I signed for Milan, I had great motivations. I only think of Milan now, my head is 100% in Milan and I hope to do great things, achieving all our goals. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) Останах безгласен, когато отидох на стадиона за дербито. Видях толкоз доста почитатели да ни поддържат. Чухме възгласите при головете и ни изчакаха даже след края на мача. Надявам се скоро да видя “Сан Сиро” още веднъж изпълнен с почитатели. Когато подписах с Милан, имах огромна мотивация. Сега мисля единствено за Милан. Мислите ми са тук на 100% и се надявам да направя огромни неща, постигайки всички наши цели. Веднага щом разбрах, че Милан ме желае, бях доста благополучен. Доволен съм, че избрах този клуб”, добави Далот.
Dalot on the derby: " While going to the stadium I was speechless, I saw many fans supporting us. We heard the roars after the goals and the crowd waited for us even after the match. I hope to see San Siro full of fans soon. "
— AC Milan Reports (@ACMReports)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР