От мечтата да стане професионален футболист, актьор или диджей, през

...
От мечтата да стане професионален футболист, актьор или диджей, през
Коментари Харесай

Антон Порязов е новото лице на Спорт Тото

От фантазията да стане професионален футболист, артист или диджей, през специалността на търговски представител, през огромното кино, до студиото на СПОРТ ТОТО. Това е новият водещ на игрите по Българска национална телевизия – Антон Порязов, забавен, всестранно развъртян и извънредно стимулиран.

Като дребен мечтаел да се занимава професионално със спорт, само че травми и заболяване му пречат да реализира фантазията си. Когато приключва учебно заведение стартира работа като търговски представител в огромна компания. Макар и доста да му се е отдавала тази специалност, на 28 годишна възраст поема в друга посока – по пътя на актьорското майсторство. Кандидатства в НАТФИЗ и незабавно е признат в класа на Стефан Данаилов. Снима се в доста задгранични кинопродукции, паралелно с артисти като Джерард Бътлър и Мила Йовович. А от през вчерашния ден, 1 март, към този момент е и водещ на предаването на СПОРТ ТОТО в ефира на Българска национална телевизия.

„ Щастлив съм, че съм част от СПОРТ ТОТО, тъй като ще имам опцията да се срещам с огромните имена в света на спорта в България. Една от моите фантазии като артист е да веселя, вълнувам и върша хората щастливи. Като част от екипа на СПОРТ ТОТО – ще мога да осъществявам тази своя фантазия, тъй като ще веселя още повече хора, с помощта на облагите от игрите. За мен СПОРТ ТОТО е неспокойствие, в композиция с тръпка и шанс! “ разяснява Антон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР