От курорта Мальовица обявиха, че ако метеорологичните условия позволяват, всички

...
От курорта Мальовица обявиха, че ако метеорологичните условия позволяват, всички
Коментари Харесай

Курортът Мальовица планира ски съоръженията да работят на Великден

От курорта Мальовица оповестиха, че в случай че метеорологичните условия разрешават, всички ски уреди ще работят в празничните дни на Великден. Припомняме, че курортите Банско, Пампорово и Боровец затварят доникъде на месеца. Мальовица се чака да бъде единственият курорт в България с работещи ски уреди на великденските празници.

            „ Мальовица е един от най-високо разположените планински курорти в България и заради това съвсем всяка година се радваме на дебела снежна завивка по-дълго от останалите места със ски писти. През уикенда валя нов сняг, за в този момент прогнозите вещаят снеговалежи и в средата на месеца и в случай че се осъществен, ще можем да осигурим последни ски и сноуборд спускания за нашите посетители по време на великденските празници. “ сподели Янко Аврамов от курорта Мальовица.

            От Мальовица оферират специфични промоционални пакети с нощувки за почивните дни към Великден, Деня на труда и Празника на българската войска. В случай на анулирани резервации, от курорта прецизират, че ще връщат платените депозити.

Пакетът „ Светли великденски празници в Мальовица “ започва с цени от 152 лв. за двойна фамилна стая. В офертата са включени закуски и вечери на сет меню, както и специфичен празничен обяд в празничния 24 април.

            „ За четирите празнични дни сме организирали и занимателна детска анимация, тъй като държим най-малките да останат с хубави мемоари от планината и Мальовица. Нашите аниматори ще се погрижат да заобичат планината. “ сподели Янко Аврамов.

            В последните 2 години курортът Мальовица се трансформира в желано място за отмора на фамилии с деца. Курортът дава начало на десетки планински направления, както и предлага поддържани ски писти с друга степен на компликация. През тази година от Мальoвица зарадваха своите посетители и с новоизградената писта за втурване с шейни, която е подобаваща и за по този начин известния в Европа тубинг. Непосредствено до оборудването има специфична ски лента, която изкачва искащите до най-високата точка за втурване, а и обезпечава връзка с актуализирания хотел „ Мальовица “.

От курорта оповестиха, че за пролетния и летния сезон са създали и специфични предложения за детски групи, като оферират преференциални варианти за зелени учебни заведения и летни лагери за възпитаници. Специални предложения се приготвят и по самостоятелни запитвания за тиймбилдинг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР