От кратко явление, започнало след началото на пандемията, интересът към

...
Коментари Харесай

Моята модерна къща на метри от плажа

От малко събитие, почнало след началото на пандемията, ползата към къщите се трансформира в устойчива наклонност в бранша на недвижимите парцели. По данни на няколко от огромните консултантски организации с близо 20% са се нараснали запитванията за сходен вид жилища през последната година. Справката на Национален статистически институт също потвърждава този тренд. Сред въведените в употреба новопостроени жилищни здания през второто тримесечие максимален е относителният дял на новопостроените къщи (73.6%), следвани от жилищните кооперации (16.6%).

Промяната не е единствено в всекидневието на хората, тя обгръща и метода, по който провеждат почивката си, споделят от Green Life Developments & Resorts. Ограниченията за пътешестване и усложнената конюнктура насочиха огромна част от българите към родното Черноморие, което ускори интензивността им на ваканционния пазар. Немалко хора, които се се колебаели по отношение на покупката на втори дом, подхващат дейности и подписват договорка поради несигурната конюнктура и по-малко благоприятни условия за пътешестване отвън страната. Българските купувачи търсят главно жилища с висока добавена стойност. Затова и най-желани са парцелите в затворени комплекси с обезпечена поддръжка и изцяло обслужване.

" Къщите в са изключително желани от фамилии с деца, търсещи повече обособеност и успокоение. Собствениците имат повече еластичност при планирането на почивката си и не са ангажирани със стопанисването на парцела, когато не го употребяват. Вече има и значително хора, които съчетават фамилната почивка с работа, употребявайки жилището по едно и също време и за изнесен летен офис ", разяснява Екатерина Желяпова, търговски шеф " Ваканционни парцели ", Green Life Development.

Къщите в Green Life Beach Resort Sozopol разполагат с комфортно вътрешно систематизиране, като клиентите могат да избират сред подготвени интериорни решения и личен дизайн. С красивата си средиземноморска архитектура и обилие от зеленина премиум жилищата са без аналог на пазара. Предлагат се изцяло приключени с 2 или 3 спални, а просторната веранда е подобаваща както за събиране с другари, по този начин и за релакс след дълъг ден на плажа. Площта им варира по отношение на вида, като най-малките стартират от 150 кв.м.

" Притежанието на втори дом на морето към този момент не се смята за разкош, а от ден на ден се преглежда като нужда. От една страна, вложението на спестяванията в недвижимо имущество носи успокоение и сигурност, поради неизгодните банкови условия при депозитите. От друга страна, клиентите търсят удобството да отсядат в лично жилище, без да се постанова да търсят хотели и да губят време в резервации ", добавя Екатерина Желяпова.

е комплекс от затворен вид на първа линия на морето със личен плаж на една от най-живописните и обширни линии в България - Каваци. Предлага разнородни улеснения, които трансформират почивката в наслаждение. На разположение са няколко ресторанта на блок маса и à la carte с първокласно меню. За най-малките има планувани разнообразни занимания и детски площадки.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР