От компанията се отзовават на призивите за ограничаване на социалните

...
От компанията се отзовават на призивите за ограничаване на социалните
Коментари Харесай

А1 се включва в усилията срещу коронавируса

От компанията се отзовават на апелите за ограничение на обществените контакти в битката против Ковид-19

А1 предизвиква своите клиенти да се възползват от опциите на новите технологии, с цел да оказват помощ в преодоляването на риска от зараза с ковид (Ковид-19) и сезонната грипна зараза. Практически всички услуги, които компанията предлага на своите клиенти, могат да бъдат обезпечени и онлайн. Каналите за самообслужване на компанията са лесни и комфортни за приложимост, и дават опция на потребителите да лимитират излизанията и ненужното излагане на риск.

От компанията напомнят, че сметките могат да бъдат платени елементарно и комфортно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg. Приложението на телекома се предлага както за Android, по този начин и за iOS устройства, а клиентите имат опция да запазят и данните за банковата си карта, с което да се възползват от услугата за автоматизирано таксуване. Освен че отстрани риска от предаване на заболявания по въздушно-капков път, сходно решение би икономисало и доста време в дълготраен проект. Мобилното приложение на Моят А1 разрешава на клиентите да ръководят всичките си услуги. С него те могат да наблюдават настоящото си ползване, да прибавят спомагателни пакети, да ревизират фактурите си, да заплащат сметките си и даже да получават лични предложения.

Хората, които възнамеряват покупка на ново устройство, преподписване на контракт и прекачване на услуга към А1, също могат да го създадат, без да напущат домовете си. Всичко това е налично в онлайн магазина на А1. На А1.bg може да бъде открит и богат азбучник с всички устройства, които се оферират сега от А1. В това число влизат както смарт телефони, по този начин и преносими компютри, смарт часовници, таблети, тв приемници, джаджи и аксесоари.

Хората, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване, което отстранява потребността от физическо посещаване в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки работен ден, експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на услугата А1 Видео асистент.

Подробна информация за продуктите и услугите на А1 може да бъде открита и в профилирания портал за самообслужване help.a1.bg. В него могат да бъдат открити най-често задаваните въпроси по отношение на услугите интернет, телевизия, домакински телефон и други. Екипът на А1 продължава да поддържа и естествен режим на работа през останалите си канали.

Използването на каналите за самообслужване е несъмнено, бързо и комфортно, по тази причина екипът на А1 подсигурява тяхната надеждност даже и в усложнената конюнктура в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР