От жената, която беше убита в София, няма подаден сигнал

...
От жената, която беше убита в София, няма подаден сигнал
Коментари Харесай

От убитата жена, намерена в багажник, няма подаван сигнал към МВР

От дамата, която беше убита в София, няма подаден сигнал към органите на Министерство на вътрешните работи. Тя е споделила опасенията си със свои близки и е търсила помощ от неправителствени организации, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Чуйте повече от изказването на вътрешния министър Иван Демерджиев в аудиофайла.

Припомняме, че тяло на жена е открито в багажник на кола, научи NOVA от криминалисти. Трупът е открит към 19-20 часа в четвъртък. Колата е била в кв. " Захарна фабрика ". По непотвърдена информация автомобилът се е намирал в София, а дамата е изчезнала на 4 април. Разследва се ликвидиране.

Заподозрян за убийството е мъж, с който дамата е работила в мобилен оператор. По информация на медията двамата са имали любовни връзки.

Жената е на 32 години и е имала терзания за живота си. На работното си място е оставила записка, че в случай че нещо неприятно се случи с нея, би трябвало да бъде потърсен избран човек. Според източници на медията за последно е забелязана на 4 април, когато си потегля от работа, като на камери се вижда, че се качва в колата си. След това изчезва. Била е с бели маратонки.

На камери се вижда, че тя кара с висока скорост до избрана улица, на която завива. Впоследствие персоналният ѝ автомобил е открит, а в него са били портмонето и белите ѝ маратонки, само че не е ясно дали са същите, с които е забелязана за последно, или има няколко чифта. По информация на bTV трупът е открит в различен автомобил, който е откаран в автосервиз и точно там е намерено тялото.

Задържан е мъж на 34 години, който, по непотвърдена информация, е точно индивидът, чието име е написано на бележката. Той е арестуван при инспекция на " Ломско шосе ". Бил е с персоналния си автомобил, а дружно с него е имало жена, която се е показала за военна.

Задържаният е бил спокоен и споделил, че не знае нищо за случилото се, осведоми bTV. Военната му спътница също обяснила, че не знае нищо.

Отново по данни на bTV дамата, която е открита мъртва, се споделя Кристина, а арестуваният - Калоян.

По информация от източници на NOVA обвиненият за ликвидиране не е издържал тест с полиграф. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР