Много емоционален, но и малко странен момент видяха зрителите на

...
Много емоционален, но и малко странен момент видяха зрителите на
Коментари Харесай

Емо Чолаков не издържа и призна през сълзи: Мария, обичам те!

Много прочувствен, само че и малко чудноват миг видяха феновете на „ На кафе ” в петък заран по време на гостуването на водещите на „ Един за различен ” Емо Чолаков и Мария Игнатова. Гала им зададе въпроса по какъв начин са се сработили като дует водещи и някогашният синоптик взе да засипва екранната си партньорка с похвали.

Чолаков взе да изяснява, че тя е най-прекрасната жена, най-хубавия експерт и най-хубавия сътрудник в работата. Докато хвалеше Игнатова, гласът му взе леко да трепери, като че ли веднага ще ревне. Оказа се, че това не е надалеч от истината.



„ Просълзих се като приказвам за нея ”, призна Чолаков.

„ Смятайте каква поддръжка съм получила в предаването ”, съумя да вметне Игнатова, преди Емо да я придърпа към себе си и да я целуне по косата и да признае:

„ Мария, обичам те! ”

Това беше задоволително за панелистите на Гала да почнат да скандират „ сго-дих-ме се! ”, а Дарко Ангелов подкара сватбарската ария „ Ела се вие, превива, мома се с рода прости ”.

Естествено това умъртви всяка страст и възмути водещите на „ Един за различен ”. Интервенцията обаче си беше напълно на място, тъй като не се знае до каква степен щяха да стигнат откровенията на Чолаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР