От името на ръководството на пловдивската полиция днес заместник директорът

...
От името на ръководството на пловдивската полиция днес заместник директорът
Коментари Харесай

МВР награди деца за достойна постъпка

От името на управлението на пловдивската полиция през днешния ден заместител шефът комисар Васил Костадинов връчи грамоти и благодари сърдечно на седмокласниците Соня Костова,  Зара Петрова, Тодор Андреев и Георги Пенчевски.

Четиримата съученици от  ОУ „ Драган Манчов ” бяха отличени за проявените почтеност и достойнство.

На 15 юни, до момента в който се разхождали в квартал „ Смирненски ”, те забелязали на скамейка забравена дамска чанта и без да се двоумят позвънили на тел. 112, а  след това я предали във Второ районно управление (на МВР). В чантата имало забележителна парична сума и златни украшения. Малко по-късно същия ден униформените открили и притежателката им – стара пловдивчанка, която си получила парите и полезностите, изразявайки своето удивление и признателност за постъпката на децата.

На церемонията през днешния ден в постройката на ОДМВР – Пловдив участваха родителите на учениците, шефът на учебното заведение Десислава Стаменова и една от класните ръководителки – Иванка Казакова.

Към всички тях комисар Костадинов насочи думи на благодарност за положителното образование в отговорност и съпричастност.

В приветствието си заместител директорът подчерта, че държанието на четирите деца е пример за подражателство освен за техните връстници, само че и за цялото ни общество.

„ В днешно време от ден на ден се нуждаем от такива добри каузи, които да ни вдъхват религия, че човечността и поддръжката сред хората не престават да бъдат ценени. Още по-хубавото е когато те са осъществени от нашите деца в доказателство, че задачата ни като родители е изпълнена ”.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР