От хилядолетия хората се стремят за обезпечат материалното си състояние

...
От хилядолетия хората се стремят за обезпечат материалното си състояние
Коментари Харесай

Изпробвани ритуали за привличане на богатство

От хилядолетия хората се стремят за обезпечат материалното си положение и да натрупат благосъстояние. За едни това може да е метод за оцеляване, за други – самоцел, само че трупането на материални полезности е надълбоко заложено у нас.

Има десетки ритуали и техники за привличане на благосъстоянието, в които хората имат вяра и ревниво практикуват. И въпреки че съгласно някои скептици единственият метод за привличане на благосъстояние е посредством твърдоглав труд, ние ще ви предложим няколко занимателни други възможности.

Изберете портфейл в ослепителен цвят

 Безпаричие

Един от изпитаните способи за привличане на благосъстояние, е да се сдобиете с портфейл с ослепителен и витален цвят, за предпочитане е той да е червен. Ако аленото не е вашият цвят, може да се спрете и на различен цвят със земен звук. В никакъв случай не си купувайте портфейл в наследник цвят, тъй като синьото е цветът на водата и по този начин парите ви безусловно ще изтичат от вас.

Постарайте се банкнотите в портфейла ви да не са смачкани или прегънати, както е ни слагайте наоколо до тях фотоси, визитки, сметки, квитанции и други неща, които могат да попречат на силите.

Заредете портфейла си при новолуние или възходяща луна

Заредете портфейла си, когато настава новолуние и по време на възходяща луна.

Зареждането може да стане благодарение на нормално зарядно за телефон. То би трябвало да се включи в контакта, а свободният му край да се постави в портфейла. Звучи налудничаво, само че не пречи да опитате.

Сложете едра банкнота под килима

 Привличане на пари

Три дни преди пълнолуние сложете най-едрата банкнота, която притежавате, под килима, и то на място, където всички минават. След това я извадете (ако жена ви не я е намерила преди това) и я върнете назад, където е била.

Специално сандъче за скъпоценности

Неслучайно изисканите, богати остарели дами имат персонално сандъче за скъпоценности. За да привлечете благосъстоянието, и вие би трябвало да се сдобиете с такова. Не е нужно то да бъде особено да скъпоценности, може да е нормално сандъче, само че в него би трябвало да съхранявате единствено бижута, монети и други скъпоценности.

Отделете си такова сандъче, наречете го и започнете да прибирате в него скъпоценности на пълнолуние. Слагайте скъпоценностите и парите подредени по номинал, като си пожелавате те да се развъждат. Облицовайте вътрешността на ковчежето с червен плат, който в допълнение притегля парите.

Бъдете щедри

Да, знаем, че звучи леко несериозно, само че остарялата максима, че с цел да получиш, първо, би трябвало да дадеш, е вярна. Космическите сили и вселената застават в равновесие, когато тези, които имат, оказват помощ на хората в затрудено състояние. Но с цел да проработи ритуала, би трябвало да помагате с чисто сърце и откровени планове, без да очаквате нищо в подмяна.

Разгледай и другите ритуали за привличане на пари и шанс.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР