От френските власти зависи кога Николай и Евгения Баневи ще

...
От френските власти зависи кога Николай и Евгения Баневи ще
Коментари Харесай

Главният прокурор: Очакваме да ни върнат Баневи,...

От френските управляващи зависи по кое време Николай и Евгения Баневи ще бъдат екстрадирани в България и се надяваме да стане бързо. Това съобщи през днешния ден в Пловдив основният прокурор Сотир Цацаров, написа Марица.бг. Той дойде в града, с цел да взе участие в почналата Национална конференция на правосъдните лекари.

Сега тече процедура по екстрадицията им във френския съд. Двамата ще бъдат разследвани за пране на пари и длъжностни закононарушения, добави още основният прокурор.

Издирването на Ветко и Маринела Арабаджиеви също е в ръцете на френската полиция и се чака скоро те да бъдат открити, сподели още Цацаров.

Както marica.bg писа, предприемачът Николай Банев и брачната половинка му Евгения бяха задържани в Ница при акция на френската полиция, след издадена Европейска заповед за арест. Разследването за момента против тях е обвързвано с източването на приватизирания цех „ Полимери “ АД. " Баневи ще бъдат разследвани по няколко обвинявания, „ Полимери ” е единствено началото, добави още Цацаров.

Иво Прокопиев е разследван като предприемач и по-конкретно за " Каолин ", а не като издател и притежател на медии. Не дават отговор на истината изказванията, че бил измамен под отговорност, тъй като неговите издания пишели против корупцията, съобщи основният прокурор./Марица

Още детайлности - ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР