От Фейсбук профила на общинския съветник Карлос Контрера Очаквам държавата

...
От Фейсбук профила на общинския съветник Карлос Контрера Очаквам държавата
Коментари Харесай

Контрера: Това ли е примерът на ЛБГТ за нашите деца, за тази толерантност ли призовават те?

От Facebook профила на общинския консултант Карлос Контрера
Очаквам страната и всички виновни институции да подхващат неотложно ограничения с цялата мощност на закона, след следващия случай на подигравка от страна на транссексуални и ЛБГТ човеци над дете с увреждания. Скандално видео демонстрира по какъв начин лица нарекли себе си – Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката тормозят и се гаврят с момче със специфични потребности.

Роднините на момчето към този момент потвърдиха, че то е било заплашвано и унизено, с цел да се прави на куче във видео, което се популяризира в обществените мрежи.

Всичко това е снимано гладко в търговски център. Едно от най-активните лица на ЛБГТ обществото – травестита Емили, който/която стана известно с това, че с една тротинетка се подигра безнаказано на цялата полиция, води на каишка въпросното момче, а лицата Чеченеца и Тошо Куката я охраняват като мутри от 90-те години. Това е някаква паралелна действителност на ръба на налудното.

Това ли е образецът на ЛБГТ за нашите деца, за тази приемливост ли приканват те?

Смятам, че зад настояванията и непрестанните искания на това общество се крие тъкмо това - извращение и долнопробна провокация. И вместо да се преследват с цялата мощ на закона, такива видове се толерират, техните извращение се финансират от Национален фонд „ Култура “, а Столична община спонсорира техните фондации.

Важат ли за травестити, гейове и лесбийки законите в България или ще бъдат оставени да тормозят безнаказано и да облъчват децата с безумните си цялостни с експанзия и полов тормоз видеа?

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР