От днес започва нов етап в професионалното ми развитие, в

...
От днес започва нов етап в професионалното ми развитие, в
Коментари Харесай

Лиляна Павлова обещава да подобри живота на българите на новия си пост

От през днешния ден стартира нов стадий в професионалното ми развиване, в който ми следва да поема нови провокации и отговорности в интерес на българските и европейските жители, институции и бизнес. Това написа на страницата си във Facebook Лиляна Павлова, която от 1 ноември ще заеме поста вицепрезидент и член на Управителния комитет на Европейската капиталова банка. Днес депутатите гласоподаваха оставката й.

"Като вицепрезидент на Европейската капиталова банка ще работя за стабилно развиване, основаване на напредък и работни места, поощряване на равенствата и възстановяване живота на хората в България и цяла Европа, което и до в този момент беше главният ми приоритет в над десетгодишното ми интензивно присъединяване в политическия живот на България. Една от главните ми сфери на активност ще бъде Кохезионната политика, като измежду целите ми ще е обезпечаване на достъп до европейската взаимност посредством инструментите на Европейска инвестиционна банка за всички региони на съюза ", написа Павлова.

Тя благодари на премиера Бойко Борисов и министъра на финансите Владислав Горанов, които я предложиха за този пост.

"Уважаеми българи, скъпи сътрудници народни представители и членове на Министерски съвет, бих желала да Ви благодаря откровено, за поддръжката и мотивацията, които получавах от Вас през всички тези години! Благодаря за уважението, което взаимно показахме и отстоявахме. Убедена съм, че общите ни старания, където и да се намираме, ще са в интерес на просперитета на България и Европа, в интерес на равенството, свободата и демокрацията ", споделя още Лиляна Павлова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР