От днес до 26 декември в сърцето на Пловдив, точно

...
От днес до 26 декември в сърцето на Пловдив, точно
Коментари Харесай

И тази година в Пловдив ще има коледен базар „Капана“, днес го откриват

От през днешния ден до 26 декември в сърцето на Пловдив, тъкмо против часовника на пощата, ще ни чака една същинска коледна приказка. Ето какво оповестяват уредниците:
„ Събираме се дружно, като едно огромно семейство, с цел да се потопим в магичната коледна атмосфера. Ще има безчет дарове, усмивки и изненади, приготвени особено за всички вас от Дядо Коледа и неговите помощници.
В духа на коледния дух и както повелява нашата традиция, ще подкрепим няколко благотворителни дела, с цел да зарадваме и подпомогнем тези, които се нуждаят най-вече!
За въодушевление на душата и приятност за сетивата, приготвяме многообразие от вкусна храна и ароматно греяно вино, които ще поддържат коледните разходки с другари и родственици!
Хубавата музика ще ни съпътства от самото начало, като ще основава уютна и топла атмосфера за срещи с другари и запознанства с нови създатели и занаятчии.
Коледната декорация ще трансформира Пловдив в същинска коледна приказка със своите светлини, декорации и красиви коледни дървета.
За дребните и пораснали деца ще имаме специфична изненада – опцията да се снимат със Снежанка и Дядо Коледа, както и да получат дълго чакания коледен подарък от тях!
Заповядайте да създадем дружно едно незабравимо прекарване, една същинска коледна магия!
Всеки е добре пристигнал, тъй като коледната хубост и добротата са за всички нас, и за шерване с обичани хора!
Запазете датите и се присъединете с околните си на коледен базар „ Капана 2023″ в Пловдив. Ще бъде едно магично премеждие, което ще стопли сърцата ви и няма да забравите! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР