От днес дигиталният портфейл Pay by Vivacom дава възможност на

...
От днес дигиталният портфейл Pay by Vivacom дава възможност на
Коментари Харесай

Дигиталният портфейл Pay by Vivacom вече предлага възможност за получаване на кредит с одобрение до 15 минути

От през днешния ден цифровият портфейл Pay by Vivacom дава опция на своите клиенти да се възползват от заем до 4000 лева с гратисен интервал до 58 дни. Кредитът се утвърждава в границите на 15 минути, а парите се превеждат непосредствено в портфейла, след малко изявление по телефона.

Новата услуга е без такси за инспекция на предел и заявяване на заем.  Одобрението и отпущането на средствата се прави от БНП Париба Лични Финанси, като крайната рента се пресмята по време на утвърждението, според от самостоятелния профил на всеки клиент, a предварителна калкулация се вижда още сега на поръчката в приложението.

Потребителите имат опция да ревизират кредитния си предел когато и да е през Pay by Vivacom, а също и да наблюдават елементарно и комфортно историята на заема. Отпусната сума може да се употребява едновременно или на части, а всички вноски се заплащат с един клик през приложението.

Целият развой за разпределяне на заем до 4000 лева - утвърждение, сключване на документи и погасяване на заема се извършва само през смарт телефон, което отстранява нуждата  от физически срещи или посещаване на офис. Новата услуга е налична за потребителите на цифровия портфейл Pay by Vivacom, без значение дали са клиенти на услуги от Vivacom. Тя е част от тактиката на компанията да развива и обогатява финтех портфолиото си, предлагайки още по-голямо улеснение, еластичност, сигурност и експедитивност на клиентите си.

Пълната информация за изискванията на услугата за взимане на заем през цифровия портфейл Pay by Vivacom можете да откриете.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by VIVACOM и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР