От Барселона са постигнали договорка с турската фирма “Лимак, която

...
От Барселона са постигнали договорка с турската фирма “Лимак, която
Коментари Харесай

От Барселона се договориха за обновяването на Камп Ноу, вижте къде ще играят каталунците догодина

От Барселона са постигнали сделка с турската компания “Лимак ”, която ще се заеме със строителните работи по идното възобновяване на “Камп Ноу ”, оповестява “Мундо Депортиво ”. Двете страни са се споразумели началото на работата да стартира на първи юни, когато от Ла Лига ще стартират да събират цялото електронно съоръжение, в това число системите ВАР и технологията за голлинията, а през втората седмица на месеца се чака да започва и същинската работа по съоражението. 
 Съдбоносно заседание на борда на Барса през тази седмица, тимът се мести от Съдбоносно заседание на борда на Барса през тази седмица, тимът се мести от " Камп Ноу " от идващия сезон
Междувременно Барселона ще започва идната акция на олимпийския стадион в града “Монжуик ” и предварителните планове гласят, че каталунците ще могат да се завърнат в своя дом някъде през ноември. 

Цялостната реорганизация на “Камп Ноу ” обаче се чака да приключи някъде през 2024 година. Все отново всички тези проекти не престават да са директно подвластни и от продължаващата работа на управлението на клуба по обезпечаване на вложители и в допълнение финансиране за реализиране на този план, който се чака да коства към милиард и половина евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР