От 8 до 11 юни в китайския град Нинбо се

...
От 8 до 11 юни в китайския град Нинбо се
Коментари Харесай

Български стоки се опитват да пробият на китайския пазар

От 8 до 11 юни в китайския град Нинбо се организира второто ревю „ Китай-Централна и Източна Европа “. Мотото на тазгодишното издание е „ Създаване на нова рамка, шерване на нови шансове “, а задачата му е да спомага за цялостното съдействие и контакти сред Китай и ЦИЕ в другите области.

Изложението е разграничено на четири елементи: галерия на страните от ЦИЕ, панаир за потребителски артикули и непрекъсната експозиция на вносни артикули и артикули, която включва над 4000 продукта като виновност, храни, химикали, козметика и художествени произведения, заяви Радио Китай.

Чън И, общоприет управител на компания „ Тидзяуейда “ от град Нинбо, показва на ревюто над 70 типа артикули, измежду тях редица артикули за грижа за кожата с българска роза. Това е втората година за нейната компания като сътрудник на българската марка Biofresh в Китай.

Станимир Александров, представител на „ Олинеза “ в Китай, е взел участие в разнообразни панаири, представяйки продуктите на българската компания, и съобщи пред публицисти, че с помощта на механизма за съдействие „ Китай-ЦИЕ “ и провеждането на специфични изложби, българските артикули се одобряват от ден на ден и по-добре на китайския пазар.

По данни на Търговско-промишлената палата към момента имаме огромен експорт за Китай. Над 80% от износа са медни катоди с непорочност 99,99% за 92 милиона $ месечно или близо 1,5 милиарда $ годишно.

Към ноември 2020 година вторият по значителност експорт е на царевица за към 22 милиона $. 

От 2019 след визитата на президента Румен Радев в Китай връзките ни бяха издигнати на равнище стратегическо партньорство.  Общият износ  е с към 14% повече спрямо 2019 година. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР