От 6 септември зрителите на bTV ще имат възможност отново

...
От 6 септември зрителите на bTV ще имат възможност отново
Коментари Харесай

С нови лица и изненади стартира новата програма на bTV от утре

От 6 септември феновете на bTV ще имат опция още веднъж да гледат обичаното си предаване " Преди обед “. Шоуто, което дава любопитна и настояща информация за света на шоубизнеса, модата и кулинарията, се завръща за 11-и сезон.

В студиото на утринния блок " Тази заран “ бяха водещата Деси Стоянова и креативният шеф на предаването Георги Тошев. Тя споделиха с какво новият сезон ще се разграничава от предходния.

Преди всичко в предаването ще забележим нови лица. Част от екипа на bTV става водещата Радина Червенова, която ще води рубриката " Опасни връзки “ и ще се гмурка в дълбините на човешките взаимоотношения.

Сред новите лица ще са актрисите Сара Драгулева, която в този момент приключва НАТФИЗ и Поли Недкова, позната на феновете от сериала " Съни Бийч “.

Почитателите на предаването могат да са спокойни, тъй като в екипа остават и към този момент познатите и обичани лица като доктор Неделя Щонова. Но най-важното е, че гръбнакът на предаването още веднъж ще са водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев, чиято динамичност прави " Преди обед “ толкоз неповторимо и забавно предаване.

За връзките си с сътрудника си Деси Стоянова означи, че те имат " италиански вид връзка “ – споделят си всичко непосредствено, от време на време мненията им се сблъскват, само че тъй като не премълчават нищо, могат да продължат напред.

В този сезон водещите ще имат секрети задачи, а феновете ще се пробват да познаят кой от двамата е получил такава. Зрителите също по този начин ще имат по-голямо присъединяване в полемиката, която се води в първата част на предаването.

След завръщането си на 6 септември, " Преди обед “ ще е с 10 минути по-дълго времетраене и ще продължава до 12 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР