+ + + + от 5 Anatomie d`une chute Режисьор

...
+ + + + от 5 Anatomie d`une chute Режисьор
Коментари Харесай

Кино | Анатомия на едно падане от Киномания, който спечели Златна палма

+ + + + от 5 Anatomie d`une chute Режисьор и съсценарист: Жюстин Трие Със: Сандра Хюлер, Самюел Теис, Мило Мачадо Гранер, Суон Арло, Антоан Рейнарц Времетраене: 150 мин. Още от същото: Marriage Story на Ноа Баумбах.
През май Трие (р. 1978) стана едвам третата жена, печелила Кан след Джейн Кампиън ( " Пианото " ) и Жюлиа Дюкурно ( " Титан " ). Направи го със съпружеската драма Anatomie d`une chute, решена като правосъдно следствие по следите на истината. В " Анатомия на едно рухване " ставаме очевидци на психологическия двубой на упоритости и вини в капсулата на двойката. Конструкцията е интелектуална, пълнежът е с нажежени усеща.

Сред снежния пейзаж на Френските Алпи, в самотна триетажна вила с кос покрив живее фамилията на Сандра (Сандра Хюлер от " Тони Ердман " ) - Самюел (Самюел Теис) и синът им Даниел (Мило Мачадо Гранер), на 11. Тя е германка, писателка с няколко романа, той е французин, преподавател по литература с упоритости на публицист. Отглеждат Даниел, който е с повредено зрение след случай по виновност на бащата. Говорят му на британски, смятайки го за неутрална територия.
Мило Мачадо Гранер в ролята на Даниел от кино лентата " Анатомия на едно рухване "
Един ден Самюел пуска мощна музика, с цел да прекъсне изявление на брачната половинка си със симпатична студентка. После го намират мъртъв, паднал от последния етаж. Откриват записи от предходни кавги, тъй като и двамата употребяват личните си животи в книгите си. Сандра е упрекната за гибелта на брачна половинка си. Фактът, че е чужденка и освободена жена (тя е бисексуална), са спомагателен " мотив ". Започва обществен развой със приветлив юрист (Арло) и противен прокурор (Рейнарц). Даниел е свикан, той единствен знае истината. Но ще я каже ли?
Сцена от кино лентата " Анатомия на едно рухване " Реклама
Филмът е оттатък лесните жанрови отговори, в дълбокото на логиката на психиката и действителните усеща. А те се изхабяват с времето. Любовта се свежда до " интелектуална стимулация ". Откритото северно лице на Хюлер по бергмановски изнася драмата. Преживява умората от живеенето за другия. Сменят се свирепост и болежка от " изземването " на неговото житейско време. Трие пита допустима ли е единствената истина. Не е ли тя от време на време изборът, който вършим, с цел да продължим да живеем.


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Янко Терзиев
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР