От 2 века насам около т.нар. Бохемско блато в Калифорния

...
От 2 века насам около т.нар. Бохемско блато в Калифорния
Коментари Харесай

Тайното общество на Бохемския клуб са новите господари на света

От 2 века насам към така наречен Бохемско тресавище в Калифорния се събират представители на международния хайлайф, измежду които политици, музиканти и художници, с цел да извършват злокобни религиозни обреди. Тяхното приятелство се назовава Бохемският клуб.

Членовете му са едни от най-богатите хора в Америка – президенти, ръководители на познавач службите, сенатори, притежатели на крупни корпорации. Кандидат-членовете е би трябвало да чакат с десетилетия, преди да бъдат утвърдени.

В гората край Бохемското тресавище членовете на тайното общество идват с палатки и разискват значими въпроси за международния ред. Взимат се значими политически и стопански решения, които засягат целия свят.

Местността е определена за крайградска отмора през 19 век. Идеята е била на петима публицисти от Сан Франциско, които желали да основат леговище от грубата каубойска просвета по това време в западните щати.

Бохемите избрали покрайнините на Монте Рио и интервал на няколко десетилетия изкупували околните земи, до момента в който не нараснали на пространството на тайното общество.

Смята се, че през днешния ден членовете на клуба са към 2000 души и всяка година се събират на това място в края на юли за годишния си поход.

Сред членовете на този клуб попадат имена като Джордж Буш-старши, Дейвид Рокфелер, някогашните държавни секретари Колин Пауъл и Джеймс Бейкър, дипломатът Хенри Кисинджър, някогашният началник на Федералния запас Пол Уолкър.

За разлика от другите секрети общества Bohemian Grove, както е афиширан на британски, приема посетители и даже публицисти. Но гостът наложително имал настойник от каймака на обществото, който му давал рекомендации и препоръки по време на наблюденията.

Бохемите не разкривали нищо за себе си и за живота си отвън годишното заседание.

Емблемата на клуба е совата, която е завещание от древноегипетската цивилизация и Вавилон. Совата е знак и на други секрети общества като друидите, а изображението ѝ може да се види на доста значими исторически здания да вземем за пример постройката Капитолия.

Членовете на Бохемския клуб са подозирани в образуване на човешки жертвоприношения, хомосексуални оргии и даже похищаване на деца. Но това, което публицистите съумели да снимат, са единствено няколко религиозни ритуала, наподобяващи тези на масоните.

Членовете на Бохемският клуб се събирали с факели към каменната скулптура на 15-метрова сова и запалвали основата ѝ. Зрелището приключвало с обилна заря. През останалото време организирали беседи, на които обсъждали международната политика. Смята се, че на една от тези беседи се родила концепцията за плана Манхатън и нуклеарната стратегия на Съединени американски щати.

Фасадата на добродушно обядващи политици обаче е срината с кино лентата Тъмните секрети на Бохемската гора от журналиста Алекс Джоунс. В своето следствие той твърди, че членовете на Бохемският клуб са окултно общество, което цели нов международен ред и владичество на света /виж галерията/.

Според него елитите възнамеряват да унищожат 80% от популацията на Земята и да развият технологиите, с цел да господстват над света благодарение на изкуствения разсъдък.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР