От 18 януари Венера ще се движи в зодия Водолей

...
От 18 януари Венера ще се движи в зодия Водолей
Коментари Харесай

Венера ще се движи във Водолей! Вижте какво ви очаква

От 18 януари Венера ще се движи в зодия Водолей и ще отвори изцяло нов интервал за любовните взаимоотношения, хармонията, хубостта и изкуството.

Комбинацията сред Венера и Водолей, който е знака на свободното и без значение държание, нововъведенията, интелигентността и потребността от социализация, ще ни прави по-авангардни и държащи на своята характерност в житейските сфери, които Венера ръководи.

В астрологията Венера се преглежда като планетата, виновна за дълготрайните партньорства в любовта, за външния тип, потребността от баланс и естетика и изкуството.

Докато се намира във Водолей, е евентуално да сме по-големи бунтари в тези сфери. Ще желаеме да наложим нови гледни точки и никога да не вършим това, което към този момент е правено.

Нуждата от автентичност и самостоятелност ще е мощна и това може да предизвика фрапантни промени във външния тип, нетрадиционни любовни взаимоотношения и авангардни форми на изкуството.

 Водолей

Приятелите ще изиграят основна роля при хората, които търсят нова половинка. Възможно посредством приятелския или колегиалния си кръг да срещнат идната си обич.

В интервал на Венера във Водолей ще сме стимулирани да сътворяваме нови другарства, да работим в екип и да проучваме концепциите си за смяна на сегашното състояние.

На дневен ред ще излязат новаторството, свободата и особеното. Може да следим независимо протичащото се, а може и интензивно да се включим в течението на измененията.

 Социален живот

Хората, които имат креативен специалности или работят в сферите на технологиите, астрологията и астрономията, ще може да се показват по-оригинално и да печелят по-голям брой от съидейници.

За да разберете в коя житейска сфера ще притегляте хората с ексцентричното си държание, къде може да се влюбите в човек, който може да ви е другар, и къде ще сте самостоятелни от материалните полезности, проверете кой дом в наталната ви карта стартира с Водолей.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР