От 17 септември до 9 октомври най-близката планета до Слънцето

...
От 17 септември до 9 октомври най-близката планета до Слънцето
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий във Везни – какво да очакваме от периода

От 17 септември до 9 октомври най-близката планета до Слънцето – Меркурий, ще се движи на противоположен ход, погледната на небосвода. Това ще се отрази на сферите, ръководени от планетата съгласно астрологията.

Меркурий дава отговор за връзките, търговията, връзките сред братя и сестри, пътуванията на кратни дистанции, договарянето, общуването, събирането на информация. Всички тези сфери ще бъдат уязвими през интервала на назадничавост.

Това е третият и финален за годината назадничав Меркурий. Този път той ще се движи обратно в зодия Везни. Разположението му във въздушната зодия също дава насоки за сферите, в които би трябвало да бъдем по-внимателни.

Когато Меркурий е назадничав, е допустимо да сме по-разсеяни, елементарно да стават обърквания и да получаваме заблуждаваща информация. Затова не е целесъобразно да се подписват дълготрайни контракти за работа, контракти за заеми или пренасяне в ново жилище.

Не сменяйте работата си и никога не разчитайте на новите запознанства. Придържайте се към старите си планове, без да стартирате с нови проекти.

Меркурий дава отговор и за техниката, като при придвижването си на противоположен ход въздейства отрицателни на покупките на телефони, преносими компютри и тв приемници. Астролозите поучават да не вършиме огромни покупки до 9 октомври, тъй като по-късно може да съжалявате.

 Везни

Възможни да огромни недоразумения, защото общуването е неразбираемо и замъглено през интервала на назадничавост. Много от ангажиментите ви може да пропаднат поради неизяснени детайлности.

Някои предстоящи резултати ще се забавят за малко, само че откакто Меркурий стартира да се движи в директна посока, събитията ще стартират да се подреждат съгласно вашите проекти.

Ретроградният Меркурий е отличен миг, с цел да опознаем себе си по-добре. Съветът на астролозите е да се насочите към своето самоусъвършенстване и да премислите предишните си неточности.

Тъй като Меркурий е назадничав във Везни, на фокус излизат околните партньорства и сантименталните връзки. При някои двойки може да има единствено леко разлюляване на доверието, само че други е допустимо да се разделят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР