От 11 януари за период от близо 3 седмици най-бързата

...
От 11 януари за период от близо 3 седмици най-бързата
Коментари Харесай

Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

От 11 януари за интервал от близо 3 седмици най-бързата планета – Меркурий, ще се намира в територията на зодия Козирог. Понеже земната зодия се свърза с постоянството, волята и търпението, това са качествата, които би трябвало да демонстрираме при общуването в идващите дни.

В астрологията най-близката планета до Слънцето се преглежда като знак на връзките, търговията, метода на мислене, общуването, информацията и интелекта.

Движейки се в земния Козирог, планетата изисква да действаме по-практично и отговорно във всяка една от тези сфери. Трябва да говорите единствено в случай че сте сигурни в думите си, и да се доверявате единствено на тествана информация.

Що се отнася до концепциите, които също са подвластни на Меркурий, е значимо добре да обмисляме всичко, с цел да сме удовлетворени най-после от резултатите. Възможно е хрумванията ни да се осъществят по-трудно, само че постигнатото посредством тях ще бъде по-удовлетворяващо и продължително.

Меркурий в Козирог ни предизвика да погледнем към по-далечното бъдеще, когато вършим проекти, и да не се задоволяваме с краткотрайни триумфи, а да се постараем да покорим най-големите върхове.

 Козирог

Козирог е строгият и сериозен знак в зодиака, който съблюдава разпоредбите, и постепенно, само че несъмнено реализира всяка от задачите си. Меркурий на негова територия ни кара да бъдем по-търпеливи и рационални във всяка обстановка, обвързвана с връзка и мислене.

Вероятно е в този интервал да сме по-затворени и да мълчим по-често от боязън, че с другарство може да разкрием най-големите си недостатъци.

В идващите седмици е значимо да търсим съответни обстоятелства от действителността за всичко, което забележим или чуем. Опирайки се на доказателствата, е допустимо да се бавим при реализирането на концепциите си, само че сигурно ще реализираме замисленото.

Възможностите за интелектуално развиване ще са ориентирани към практическата страна на живота. Трудно ще ни е да усвояваме нови познания и нова информация и ще е нужно повече успокоение, когато поддържаме връзка с другите.

При пътуванията на къси дистанции е значимо да не бързаме и да не бъдем спонтанни. Когато Меркурий е в Козирог, всяко пътешестване би трябвало да се възнамерява до най-малкия подробност и да се провежда авансово.

За да разберете в коя сфера е нужно да мислите по-практично и да се доверявате единствено на тестваната информация, вижте кой дом в наталната ви карта стартира с Козирог.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР