От 1 септември профилираният канал с развлекателно и образователно съдържание

...
От 1 септември профилираният канал с развлекателно и образователно съдържание
Коментари Харесай

А1 пуска новия български детски канал Super Toons

От 1 септември профилираният канал с развлекателно и просветително наличие за най-малките фенове е разполагаем за клиентите на Super Toons предлага типичен анимации и нови детски сериали, приспособени на български език
включи в селекцията от телевизионни канали най-новия български детски канал Super Toons още от деня на неговия старт – 1 септември. Той е разполагаем на ТВ клиентите на телекома без спомагателна такса. Super Toons е предопределен за най-малките телевизионни фенове – на възраст от 3 до 12 години. Той предлага наличие, приспособено на български език, a продължителността на програмата е 24 часа, 7 дни в седмицата.

Основната концепция на основателите на Super Toons, ПРО ФИЛМС, е да оферират стратегия с привлекателно, потребно, безвредно и безвредно за децата наличие от така наречен род „ обучение посредством забавление “ (edutainment). Целта на ТВ канала е да показва наличие с образователно-възпитателен детайл, което предизвиква креативното въображение на децата и е без експанзия и принуждение.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР