Освен мъжете, много жени днес имат желанието да изгорят излишните

...
Освен мъжете, много жени днес имат желанието да изгорят излишните
Коментари Харесай

Подходящи ли са фет бърнърите за жени

Освен мъжете, доста дами през днешния ден имат желанието да изгорят непотребните мазнини, без това да засегне мускулатурата, а телата им да станат изваяни, като от списание. Фет бърнърите за дами са чудесно средство за това и в този момент ще разберем, може ли нежният пол да пие сходни липотропни хранителни добавки, защо са предопределени, какви типове се оферират, какво е смисъла им и какви са резултатите, които можете да очаквате от приема?

Какво съставляват фет бърнърите?

Това са артикули, богати на биологично дейни съставки, притежаващи термогенен и липотропен резултат. Те са общо 9 на брой, като част от тях са L-карнитинът, Инозитолът, Холинът, Бетаинът, Линоловата киселина и така нататък Съставките са по този начин подбрани, че се допълват взаимно, подобрявайки общия резултат, а той е:

Повишаване на тонуса;

Намаляване на количеството телесни мазнини и целулит;

Подобряване на вниманието и концентрацията;

Намалени равнища на апетита и непрекъснатия апетит.

Накратко, фет бърнърите са средство за намаляване и изгаряне на непотребните мазнини. Важно е да се знае, че успеваемостта му не настава незабавно и би трябвало да се комбинира със спорт. Според разнообразни отзиви, за месец, при вярна приложимост и осъществяване на посочените от експерт указания, резултатите са събаряне от 5 до 10 кг. наднормено тегло.


Подходящи ли са за дами

Разбира се, че са подобаващи, само че фет бърнърите за дами са с по-ниска централизация на главните съставки. Това е неотложно заради по-специфичните особености на женското тяло. Разбира се, те могат да пият и от питателните добавки за мъже, само че в по-малки дози. Подходящите за дами фет бърнъри, включват в наличието си леки стимуланти, като гуараната, кофеина, зеления чай. Съдържат още успокояващи артикули, намаляващи свойствата на стимулантите, а също са богати и на разнообразни витамини, скъпи за женското здраве.
В продуктите за дами още се срещат рецепторни блокери, отговарящи за премахването на непотребните мазнини в корема и бедрата. За да се усили този резултат, производителите употребяват специфични блокери.

Какви типове има

Съществуват няколко типа фет бърнъри:

Термогенни - спомагат за ускорение на метаболизма и повишение интензивността на нервната система;

Блокери на апетита - те постоянно са част от термогенните типове и са предопределени за подтискане на апетита;

Диуретици - понижават непотребното количество телесна течност, само че от време на време се следи диария и нараснало изпотяване;

Калорийни блокери - стопират усвояването на някои хранителни детайли, намалявайки калорийното влияние.

Как се одобряват

Фет бърнърите се взимат в доза от 1 до 3 таблетки на ден, а приемът се прави 30 минути преди подготовка или на гладно заран. При приема не пийте стимуланти от рода на кафето. Може да се съчетава с чист L-карнитин.

Външна публикация

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР