Освен Лена Бориславова и Никола Минчев беше обвинен от създатели

...
Освен Лена Бориславова и Никола Минчев беше обвинен от създатели
Коментари Харесай

Освен Лена Бориславова: Обвиниха и Никола Минчев във фалшифициране на подписи

Освен Лена Бориславова и Никола Минчев беше упрекнат от основатели на сдружението „ Да запазим Корал “ във подправяне на подписи. Това показвали
метаданните от документите в Агенцията по вписванията,
стана ясно от изявление за bTV на представляващият сдружението Атанас Русев и членът на НПО-то и публицист Асен Йорданов.

По думите им фалшификацията се е случила през 2021 година, когато Кирил Петков беше назначен за длъжностен министър на стопанската система. Заради назначението трябвало да излезе от Управителния съвет на НПО-то.

„ Извадихме документи, които са с подправени подписи. Те са входирани с електронния автограф на Лена Бориславова. Бях учуден, когато видях, че пълномощното е за Лена Бориславова, с моето име и с моя изкопиран автограф “. Това съобщи Атанас Русев, като добави, че в никакъв случай не е приказвал с Петков по кое време и по какъв начин ще напусне НПО-то.

„ Първо Лена Бориславова не я познавам, не съм приказвал с нея в персонално качество или по телефона. Бях сюрпризиран, че тя си е
извадила пълномощие от мое име, с цел да се разпорежда с моето сдружение “,
добави той.

„ Кирил Петков е излязъл от сдружението с подправени документи. Метаданните с неповторим код демонстрират съставителите – Лена Бориславова и Никола Минчев “, сподели пък Йорданов. Излизат точния час, минута и дата, както и данните на принтер, с който са обработени документите, добави журналистът.

Когато разкрили това, подали сигнал до прокуратурата. Нито Кирил Петков, нито Лена Бориславова обаче са били разпитани по случая все още.

Русев разкри още, че някогашният народен представител Александър Дунчев е бил застрашен с револвер от НСО в М. Това е станало, до момента в който е бил на среща с Петков и Бориславова по тематика за горите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР