Освен че е много неприятна, влагата може да бъде и

...
Освен че е много неприятна, влагата може да бъде и
Коментари Харесай

ТОВА е начинът да премахнете влагата ВКЪЩИ

Освен че е доста неприятна, влагата може да бъде и рискова за здравето. Може да разпознаете, че в дома ви има влага по миризмата, по запотяването на прозорците и стените, по мъчно съхнещото пране. Как обаче да я прогоните или най-малко ограничите?

Къпете се с по-хладка вода – горещият дух изпълва дома ви с по-топъл и мокър въздух, по тази причина е по-добре да употребявате по-хладка вода или най-малко в последните няколко минути от душа да се къпете с такава. Добре е да намалите врялата вода.
Как да премахнем мухъла у дома без белина?
Мухълът може да бъде доста противен и твърдоглав съквартирант на дома ни. Той е и доста нездравословен за самото ви здраве и по тази причина би трябвало да го п...
Прочети повече
Не сушете облеклата в стаята – облеклата съхнат по-трудно през зимния сезон, само че все пак е добре да ги оставяте на открито, а не да ги прибирате в стаята. Така се образува влага. Ако можете, сушете ги оптимално на открито, след това ги оставете да изсъхнат изцяло върху парното да вземем за пример.

Климатик – той оказва помощ да понижаване на влагата, тъй като изпълва стаята с по-хладен въздух. Хубаво е да почиствате филтрите на климатика постоянно и да го настройвате на съответните градуси. Така ще се предпазите от влагата.

Ползвайте абсорбатор за влага – има най-различни на пазара по мярка и цена. Може да си купите такива за по-малко или по-голямо помещение. Ефективни са тези, които работят на ток – те поемат огромно количество от влагата всеки ден. Има качествени уреди срещу влага, би трябвало да единствено да потърсите. Резултатът ще бъде по-малко влага и плесен.

Абсорбатор – използвайте всички налични абсорбатори и вентилатори вкъщи. Когато готвите, къпете се или перете. Оставете вентилатора в банята да работи, с цел да подсуши помещението след душ. Пускайте и абсорбатора в кухнята, до момента в който готвите и по-късно. Така ще намалите влажността  в помещението.
Как да се преборим с конденза
Кондензът по прозорците може да бъде напряко провокиращ и в някои случаи може даже да повреди дома ви. Той може да аргументи изгниване на дърве...
Прочети повече
Уверете се, че няма течове вкъщи – поправете всички кранчета, които текат, проверете и тръбите. В противоположен случай те единствено ще допринесат за влагата вкъщи. Може да употребявате специфични изолатори към тръбите, по този начин ще се понижи риска от образуването на конденз.

Цветята вкъщи – те несъмнено радват окото и имат потребни свойства, само че отделят и влага, изключително в случай че са повече. Така че, в случай че сте фен на растенията, просто ги преместете в по-проветриво помещение или извън, до момента в който влагата не бъде отстранена.

Проветрявайте постоянно стаята, в която има влага – това е доста значимо, с цел да може да изсъхне. Отваряйте прозореца, даже да е зима, за по няколко минути. Важно е да го вършиме по няколко пъти на ден.

Доверете се на брикетите от въглен – въпреки това да не е тяхно предопределение, могат да ви оказват помощ доста за избавяне от влагата. Вземете няколко брикета и ги поставете в кутия или кошница. Сложете ги в стаята или покрай влагата. Те ще я усвоят. Препоръчително е да ги сменяте на два-три месеца.
С помощта на този трик ще забравите за изпотените стъкла на колата
Изпотените стъкла са призрачен сън за всеки водач, само че опитните водачи знаят по какъв начин да се оправят с всеки проблем единствено с подръчни средства. ...
Прочети повече
Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР