Всички знаем колко ползи има содата за хляб в различни

...
Всички знаем колко ползи има содата за хляб в различни
Коментари Харесай

Жена поръси сода на дъното на кофата за боклук, ето какво се случи

Всички знаем какъв брой изгоди има содата за самун в разнообразни аспекти от грижата за дома. С нея можете да почистите повърхностите си от неръждаема стомана, да извършите аспиратора вкъщи като нов и да върнете блясъка на винените си чаши. Жена откри инцидентно по какъв начин може да употребява содата за самун и с цел да резервира кофата си за отпадък без неприятни миризми.

Остатъци от храна
Никога не изхвърляйте тези неща в канала, ще си създадете доста проблеми!
Хората постоянно изхвърлят разнообразни предмети и артикули в канализацията, без да мислят за следствията. Знаете ли кои от тях не би трябвало да...
Прочети повече
Въпреки че много постоянно сменяме торбата за отпадък и постоянно почистваме с препарат, тези неприятни миризми не престават да се появяват. Това не е нещо необичайно, обаче, защото там изхвърляме хранителни артикули, както и опаковките им. Тези останки от храна се затоплят, стартират да гният и създават неприятни миризми. Можем да почистваме кошчетата си по-често, с цел да се отървем от миризмите, само че по какъв начин да им попречим да се развиват като цяло?

Сода за самун

Жената открива, че може да предотрвати неприятните миризми като употребява сода за самун. Ако имате пластмасова кофа за отпадък, поръсете тъничък пласт сода за самун на дъното, преди да поставите в торбата за отпадък. Ако имате железна кофа, обаче, би трябвало да предприемете спомагателна стъпка, с цел да сте сигурни, че няма да се образуват петна от наслойка. Напълнете кафе-филтър с щедро количество сода за самун и го завържете с ластик. Поставете затворения филтър за кафе на дъното на кошчето за отпадък, преди да поставите торбата.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР