Остават броени дни до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски

...
Остават броени дни до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски
Коментари Харесай

Броени дни до Благотворителения базар на Международен женски клуб – София


Остават броени дни до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Събитието ще се организира на 3 декември (неделя) от 10:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Ticket Portal или на място. Посетителите, които закупят билети на място, имат опция да изберат общоприети или специфични билети. Със специфичните билети, които са на цена 5 лева за възрастни и 3 лева за деца, възпитаници и пенсионери, посетителите могат да вземат участие в лотария за уикенд за двама в хотелски комплекс РИУ Правец и редица други награди.

При закупуване на билети за присъединяване в томболата, посетителите би трябвало да напишат името и телефона си на гърба на билета и да го пуснат в специфичната Тикет Томбола кутия на обозначения за томболи щанд (Tombola Stall) на Базара. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 16:00 ч. в деня на събитието.

Тазгодишният Благотворителен базар, както постоянно, ще бъде придружен от концерт на обичани български реализатори. На сцената ще се качат поп звездите Орлин Павлов и Веси Бонева и рапърът Устата. Достъп до концерта ще имат всички гости на базара.

Предлагат се и дарителски билети на цена от 20 лева, които дават достъп до формалната гала за разкриване на Базара, специфичен подарък, извънредна разходка по щандовете и опцията за покупки преди всички останали. По време на церемонията за разкриване гостите ще чуят осъществявания на Софийския духов оркестър с диригент Иван Стоянов. След церемонията оркестърът ще продължи своето показване до 12:00 ч.

Благотворителният базар се провежда за 23-та поредна година и сплотява напъните на 56 страни и техните култури за набирането на средства за благородни дела в България. На техните щандове посетителите могат да намерят разнородни храни, сувенири, достоверни ръчно направени материали, дарове и редица занимания.

За поредна година Благотворителният базар на Международен женски клуб – София се провежда с поддръжката на Столична община.

Повече за годишния Благотворителен базар: https://www.facebook.com/events/123177145012933/

Повече за Международен женски клуб – София: www.iwc-sofia.org

Билети за събитието: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44309

Освен общоприетите билети (на цена 2 лева за възпитаници и пенсионери, 4 лева за всички останали и безвъзмездни за деца до 10-годишна възраст) към този момент има и специфични билети за присъединяване в лотария (5 лева за възрастни и 3 лева за деца, възпитаници и пенсионери), както и дарителски билети на цена от 20 лева, които включват ранен вход за Базара в 9:00 часа и наличие на гала с формалните посетители на събитието, бърз достъп на всички места, чаша шампанско и специфични дарове.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР