Остават броени часове до най-голямата доброволческа инициатива... Да изчистим България

...
Остават броени часове до най-голямата доброволческа инициатива... Да изчистим България
Коментари Харесай

Хиляди ще чистят България заедно утре

Остават броени часове до най-голямата доброволческа самодейност... " Да почистим България дружно ". Стартът е на следващия ден в 8 сутринта. Тази година упоритостите са за повече доброволци и по-малко събран отпадък, тъй като след всяка акция България става по-чиста.

През предходната година повече от 305 хиляди доброволци се включиха в акцията. Те събраха 3788 тона боклуци и почистиха повече от 3500 места.

В тази акция най-големите акции за разчистване са проведени на следните места: язовир Батак, Белмекен, Долна Диканя, Созопол, Варна и София. В столицата едни от най-големите местоположения са – Южният парк и Витоша. Едни от най-обичаните български звезди като Влади Ампов Графа и Тервел Пулев ще чистят в парка.
Флориан Скала: Всичко стартира с персоналната отговорност на всеки един от нас Главният изпълнителен шеф на bTV Media Group за осмото издание на „ Да почистим България дружно “ на следващия ден
На Витоша ще бъдат Владимир Николов и волейболният тим на „ Левски”.
Какво ви би трябвало, с цел да се включите в акцията „ Да почистим България дружно ”? На проведените местоположения ще се раздават ръкавици и чували
Едно от местата, където на следващия ден ще има разчистване, е нерегламентирано бунище край кюстендилското село Слокощица. В акцията по разчистване на мястото на следващия ден ще се включат десетки доброволци. След почистването те ще помислят и по какъв начин да облагородят мястото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР