Остават броени часове до началото на първия Мастърс турнир за

...
Остават броени часове до началото на първия Мастърс турнир за
Коментари Харесай

Димитров тренира с Шаповалов в Индиън Уелс


Остават броени часове до началото на първия Мастърс шампионат за годината – този в Индиън Уелс, в който ще се изяви и първата ни ракета Григор Димитров. Миналата година българинът доближи до полуфинал в „Рая на тениса“, като в този момент още веднъж е решен да запише мощен резултат в конкуренцията в Калифорния.

Днес Димитров е провел подготовка с различен от участниците в шампионата – Денис Шаповалов. Tennis TV убликува фрагменти от заниманието, провело се на един от подготвителните кортове в Индиън Уелс, като показаното от първата ни ракета сигурно ще даде учредения за оптимизъм на неговите почитатели.

Григор Димитров ще стартира присъединяване си в шампионата с мач против Томи Пол, а при възможен триумф ще се изправи против Александър Зверев. Това обаче може да се промени при вероятно безучастие на Новак Джокович. Все още не е ясно дали международният №2 ще играе в шампионата, а при вероятно негово отдръпване преди оповестяването на утрешната стратегия мястото му в схемата ще бъде заето от Димитров.

При сходна развръзка българинът ще се класира непосредствено за втори кръг, където ще чака Джордан Томпсън или Давид Гофен.

Видео от тренировката на Григор Димитров и Денис Шаповалов можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР