Особено в летните тежки жеги, заспиването става все по-трудно, най-вече

...
Особено в летните тежки жеги, заспиването става все по-трудно, най-вече
Коментари Харесай

Дълбок сън и бързо заспиване с тази отвара!

Особено в летните тежки жеги, заспиването става все по-трудно, най-много когато е подплатено и със напрежението от работния ден. За доста хора инсомнията е сериозен проблем, който може да се трансформира в същински безсънен призрачен сън без излаз. 

Но тази лесна натурална рецепта ще ви помогне да се справите с това и да намирате съня си бързо, когато си легнете вечер, а на сутринта да се будите свежи и отпочинали. 

Слава богу има три съставки, които в композиция се трансформират в балсам за сън, който ще ви помогне да заспивате по-бързо и да спите доста по-дълбоко.

Продукти:

1 с.л. кокосово масло

1/4 ч.л. мед
 С този трик към този момент задрямвам за минутка! С този трик към този момент задрямвам за минутка!
Безброй безсънни нощи?! Ако имате този проблем, би трябвало да опитате това! Сега задрямвам за 1 минута. Работи! Д-р Андрю Вайл има решение...

1/8 ч.л. морска сол

Тази примес ще помогне на тялото да понижи освобождението на хормона на напрежението (кортизол) и няма да се будите толкоз постоянно през нощта. 

Можете да приемате сместа с вода или да настрана сместа и по-късно да пиете чаша вода. 

Тя ще подхрани тялото ви (благодарение на кокосовото масло) и ще намали възприятието за апетит през нощта. Медът оказва помощ да заспите, а и храни мозъка с гликоген, който е нужен на черния дроб и по този начин той няма потребност да отделя повече хормони. Солта също оказва помощ за намалянето на кортизола. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР