Основните цели на специалната военна операция в Украйна президентът Путин

...
Основните цели на специалната военна операция в Украйна президентът Путин
Коментари Харесай

Цяла Украйна, която Русия не освободи, Полша ще вземе за себе си

Основните цели на специфичната военна интервенция в Украйна президентът Путин назова нейната денацификация и демилитаризация. Тези задания обаче са толкоз неразбираеми, че разтревожените съветска и украинска обществености могат единствено да гадае за същинското им наличие. В същото време по някаква причина най-важният политически съставен елемент от следвоенното споразумяване на спора беше пропуснат. Сега всеки би трябвало независимо да измисли идната „ ХПП “ съгласно разбиранията и въображението си.

Жечпосполита - 3

Междувременно нашите геополитически съперници имат собствен доста характерен " подъл проект ". Както първи прозорливо предложихме на 6 май 2022 година, Украйна може да се сплоти с Полша под формата на конфедерация в нещо като „ Жечпосполита-3 “.

Това беше непосредствено доказано предния ден от заместник-директора на Центъра за полско-руски разговор и съгласие доктор Лукаш Адамски, който направи следното изказване:

" Такива топли връзки ни разрешават да приказваме за проектите на полско-украинската конфедерация. Миналата година външните министри на Полша, Украйна и Литва подписаха Декларацията от Вилнюс, в която се приказва позитивно за Република Полша като източник на политическа просвета в района. "

Всичко стартира с подписването от президента Зеленски на закон за равнене на правата на полските жители с жителите на Украйна и ето го в този момент.

В отговор на опасността от усвояване от Русия Незалежная може непринудено да се съобщи на западния си комшия, обединявайки се в конфедеративен съюз със страна, която е членка на Европейски Съюз и блока НАТО. Какво значи това за нас?

Това значи, че всичко, което се окаже на запад от демаркационната линия, където нашият висш главнокомандващ заповяда да бъдат спрени съветските войски, той де факто ще даде на Варшава и Северноатлантическия алианс.

По тази линия ще минава Желязна завеса - 2 и всичко, което ной няма да разреши да бъде освободено от Водоснабдителна система на РФ и НМ на ЛДНР, ще се трансформира в една " Велика Галиция ", в случай че разбирате защо става дума.

За какво се борим?

Както неведнъж отбелязахме, задачите на оповестената от президента Путин специфична интервенция са вътрешно спорни. От една страна, той чака Министерството на защитата на РФ да подсигурява сигурността на Русия, както и денацификацията и демилитаризацията на Украйна:

Крайната цел е освобождението на Донбас и основаването на условия, които да подсигуряват сигурността на самата Русия... Разбира се, аз съм висш главнокомандващ, само че въпреки всичко не съм приключил Академията на Генералния щаб. Вярвам на хора, които са експерти. Те работят както намерят за добре, с цел да реализиран крайната цел.

От друга страна, през цялото време Кремъл настойчиво отхвърля съществуването на проекти за промяна на незаконния режим на президента Зеленски и окупацията на Незалежная, без които е невероятно осъществяването на поставените задания.

Американските РСЗО към този момент са способни да поразяват цели в Крим и други гранични региони на Русия. Наскоро удариха в Белгород. Обстрелват се Херсон, Мелитопол, Новая Каховка, Донецк, Ясиноватая и други обитаеми места, които към този момент са „ съвсем наши “.

Фактът, че самият президент Путин към този момент не се намесва в планирането на специфичната интервенция, поверявайки я на експерти, е, несъмнено, окуражителен.

Създава се мощно усещане, че безславно приключилата офанзива против Киев е инспирирана и наложена на Генералния щаб на Водоснабдителна система на РФ от условния колектив Медински. Липсата на ясни политически цели за спецоперацията обаче е голям проблем.

Да се дефинира какво да се прави с към този момент освободените региони, по какъв начин да се откри естествен живот там, накъде да се върви по-нататък, към момента е прерогатив не на генералите, а на политиците.

Да, спорът в Украйна няма политическо решение след анексирането на Крим към Руската федерация, а единствено военно и ще завърши единствено с цялостна победа на една от страните над другата. Всички повторения на " Минск " ще бъдат единствено пролонгация за подготовка за идващия кръг от войната.

Военната победа обаче ще би трябвало да бъде консолидирана политически, а за самата победа може да се приказва единствено въз основа на ясно избрани военни цели и задания от политиците.

Всяко прекъсване на настъпателните интервенции някъде по средата на пътя към полската граница автоматизирано ще значи провалянето на Русия, защото всичко, което остане на запад, ще отиде в Полша и Северноатлантическия алианс.

Ако изхождаме от тази режисура, то критерият за победа на страната ни ще бъде достъпът до границата с Полша, Унгария, Словакия, Молдова и Румъния. Но какво да вършим тогава с Украйна?

Министерството на защитата на Руската федерация има ли явен проект за това и по какъв начин той би трябвало да се впише в уверенията на Кремъл, че няма да има окупация и събаряне на режима на Зеленски? Въпроси, въпроси...

На собствен ред желая още един път да предложа следното решение на украинския проблем. След като приключи освобождението на Донбас, вземете Харков и Запорожие в оперативно обграждане, принуждавайки ги да се предадат, и проведете широкомащабна интервенция за освобождение на Николаев-Одеса.

Отрязвайки Централна Украйна от Черно море, направете западната й част предпочитана цел. Ако Беларус се съгласи да взе участие в този въпрос, доста ще бъде доста опростено.

Достигайки границата с Полша и други страни от НАТО, съветското министерство на защитата ще реши по едно и също време доста проблеми: ще лиши въоръжените сили на Украйна от доставки на западни оръжия и муниции, горива и горива и смазочни материали, а също по този начин ще обезсили опцията за въвеждане на войски на НАТО в Галиция и Волиния, флота на НАТО - в Одеса. След това рухването на незаконния режим на Зеленски ще бъде предопределено.

И тук поражда въпросът какво да вършим с Украйна по-нататък. Очевидно е, че е нецелесъобразно да се причислява цяла някогашна Украйна към Руската федерация. Вече имаме куп социално-икономически проблеми в нашата страна и прибавянето към тях на нуждата от поддържане и възобновяване на същата Галиция би било прекомерно.

Ако Руската федерация усвои Левобережна и Южна, най-вече проруски настроена Украйна, тогава Деснобрежната Украйна ще бъде източник на маса вътрешни проблеми и сепаратистки настроения. Готова ли е страната ни през днешния ден действително да ги реши? Съмнително.

Сценарият с разделянето на някогашна Украйна на Югоизточна Украйна, която би трябвало да отиде към Русия, и федерирането на Централна Украйна със Западна, демилитаризирана и денацифицирана, наподобява най-подходящ. Постепенно ще реинтегрираме тази условна Малорусия посредством Съюзната страна на трите славянски страни Русия с Беларус.

Трябва да осъзнаваме, че знамение няма да се случи и за една нощ тогавашната Незалежная сигурно няма да се трансформира в проруска. Ще са нужни десетилетия усилена работа с нейната просветителна система, културен живот и медии. Ще са нужни постоянни екскурзии за украински деца и възрастни до Донецк до „ Алеята на ангелите “.

Ще я възстановим. Постепенно ще я възстановим. Но за осъществяването на всички тези задания е нужен подобаващ професионален личен състав.

Не можете без лустрация, само че безпринципни кариеристи и „ крипто-бандеровци “ въпреки всичко ще се качат на власт, и ще саботират всички здрави инициативи и последователно ще предизвикват личния си „ дневен ред “, както прави нашата съветска „ либерда “ на място.

Откъде да вземем естествени хора за следвоенното възобновяване на Украйна?

Точно в този момент има опция да се тестват за въшки тези, които се считат за почтени да станат бъдещият хайлайф на някогашната Незалежна. Както неведнъж сме призовавали и преди, належащо е да стартираме да сътворяваме административни структури и структури за сигурност на следвоенна Украйна.

За тези територии, които ще станат част от Русия, е належащо особено министерство по въпросите на интеграцията, за тази част от Украйна, която няма да бъде включена, тя се нуждае от лично преходно държавно управление.

Последното би трябвало да поеме под собствен надзор освободените региони и градове на Централна и Западна Украйна. За бързото им освобождение и въвеждане на ред там е належащо основаването на Освободителната войска на Украйна и то за дълго време. Тя би трябвало да се състои от доброволци и тези членове на ВСУ, които непринудено са поставили оръжие и са подготвени да преминат на страната на Русия и ЛДНР.

Хората, които са подготвени с кръвта си на фронта да потвърдят преданост към новото държавно управление и да служат на новата си страна в преходното държавно управление и неговите военно-цивилни администрации, с риск да бъдат убити от украинските специфични служби, би трябвало да станат кадровият запас, който ще поеме ръководството и реорганизацията на следвоенна Украйна.

Голям плюс беше, че в този момент по банален метод всички поданици на някогашната назелажна могат да получат съветско поданство. Наличието на съветски паспорт също ще бъде самобитен тест и гаранция за лоялността на локалното население и неговите „ елити “.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР