Основните булеварди в столицата са почистени. Градският транспорт се движи

...
Основните булеварди в столицата са почистени. Градският транспорт се движи
Коментари Харесай

Фандъкова отправи апел към столичани и обясни каква е обстановката в града

„ Основните булеварди в столицата са почистени. Градският превоз се движи по нормалните си направления. Почистват се спирките, както и методите към подлезите. Това е първата задача на почистващите компании заран. Те се продължат работата си по главните квартални улици, както и по тротоарите, прилежащи към общински терени ”, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тази нощ е бил отворен и спешен център за бездомни хора. Общо 28 души са пренощували тази нощ там.

„ Шест спешни екипа работиха цяла нощ по отстраняването на паднали от снега клони. В момента придвижването в града е умерено. Но към момента се почистват кварталите. Възложила съм да се влиза и в дребните улички. Аварийните ни екипи са в подготвеност да отстраняват паднали клони и дървета. Сигнали могат да се подават на дежурните телефони на общината, както и на телефон 112. Засега няма информация за прекратено електричество”, добави столичният кмет, представен от Нова тв.

Фандъкова прикани всички хора да излязат да почистят пред домовете си и офисите си. И напомни, че до момента в който трае снеговалежът, задачата на Столична община е да се обезпечат трасетата на градския превоз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР