Основната версия за шесторното убийство в Нови Искър, по която

...
Основната версия за шесторното убийство в Нови Искър, по която
Коментари Харесай

МВР допуска, че шесторното убийство в Нови Искър е заради бизнес

Основната версия за шесторното ликвидиране в Нови Искър, по която работят проверяващите, е обвързвана с бизнеса на единия погубен - Неделчо Юнаков, който се е занимавал " почистване на Данък добавена стойност " посредством кухи компании. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са изключили версията за ликвидиране с последвало самоубийство. Ставало дума за ликвидиране на шестима души. Това оповестиха на брифинг шефът на Националната следствена работа и зам.- основен прокурор Борислав Сарафов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Разследващите изключват ликвидиране с последвало самоубийство поради метода, по които са " открити труповете ". Няма по какъв начин да се самоубиеш с няколко изстрела и в тил, се разбра от думите на Сарафов. Той изясни, че всички жертви са с няколко изстрела по телата си, а не както бе първичната информация - с по един. Заяви, че оръжието на закононарушението към момента не е намерено като назначените експертизи ще открият дали се е стреляло единствено с едно или с няколко оръжия.

Освен версията за ликвидиране и самоубийство, Министерство на вътрешните работи не изключва никаква версия. Маринов сподели, че обвинени измежду роднините на жертвите няма, само че не сподели дали няма други обвинени. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи изясни, че проверяващите се пробват да открият по какъв начин е Неделчо Юнаков е придобил къщата си в Нови Искър, която е неотдавна негова, както и всичко обвързвано с бизнеса му.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР