Осмокласник намери и върна портфейл, без да знае, че изгубената

...
Осмокласник намери и върна портфейл, без да знае, че изгубената
Коментари Харесай

Гимназист намери и върна портфейла на Светослав Дяков

Осмокласник откри и върна портфейл, без да знае, че изгубената движимост принадлежи на капитана на „ Лудогорец “ Светослав Дяков

Случката се разиграла пред цветарските щандове на кооперативния пазар в Разград. Ученикът от Професионалната гимназия по превоз и строителство Драгомир Златев видял на тротоара пред банкомата кожен портфейл и незабавно го предал на продавачката в най-близката  цветарница Ивайла Атанасова. Тя извикала колежката си от прилежащия магазин Мария Ковачева и двете открили, че кожената торбичка принадлежи на футболиста, след което му я върнали.

Дяков изгубил портфейла си, докато  купувал цвтя за рождения ден на брачната половинка си Марияна. Помолен да разяснява случилото се от локална медия, капитанът на орлите съобщи пред вестник „ Екип 7 “: „ Благодаря от сърце на Драго. Много се веселя, че в Разград живеят такива възпитани младежи. Само мога да адмирирам фамилията му, че са възпитали такова дете. Докато има такива като Драго, и Разград, и България имат бъдеще.

Всъщност в портфейла ми имаше към 200 лв., само че по-ценно е останалото наличие – там бяха всичките ми персонални документи. Затова съм безпределно признателен и на Драго, и на двете дами, които незабавно ми върнаха изгубеното “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР