Осмият благотворителен търг на Дарик радио, „Ники Кънчев шоу“, Спортно

...
Осмият благотворителен търг на Дарик радио, „Ники Кънчев шоу“, Спортно
Коментари Харесай

Близо 30 000 лева за деца в нужда от търга на Ники Кънчев шоу и Гонг

Осмият благотворителен търг на Дарик радио, „ Ники Кънчев шоу “, Спортно шоу Гонг и Gong.bg събра внушителните близо 30 000 лв., които по традиция ще бъдат употребявани за благотворителни цели. Днес събраните средства бяха дарени на съдружие „ Аутизъм през днешния ден “ и фондация „ Нашите недоносени деца “.

Официалната гала по връчването на чековете се състоя тази заран в резиденцията на датския дипломат у нас н. прочие Сьорен Якобсен, който бе патрон на последното издание на търга.

„ Благодаря на уредниците, че бях поканен да стана част от тази чудесна самодейност. Благодаря ви също, че сте тук. Радвам се, че съм част от това нещо и съумях да оказа помощ, колкото и дребен да беше моят принос. Идвам от страна, в която се стремим да оказваме помощ по всевъзможен метод на децата, тъй като децата са нашето бъдеще и ключът към нашето развитие‘, показа Якобсен.

Посланикът на Дания у нас се оказа ревнив последовател на британския гранд Ливърпул, само че въпреки всичко одобри специфичен подарък от формалния фенклуб на Арсенал в България.

Фенклубът на „ артилеристите “ у нас бе един от донорите в търга, а специфичните билети, предоставени от организацията бяха купени за повече от 800 лв.. Двамата щастливци, закупили пропуските за „ Емиратс “ ще могат да се насладят на групово посещаване на дуела от Висшата лига против Стоук Сити при започване на април. Те ще имат опция да се срещнат и с част от любимците си онлайн.

Шалът с цветовете на Арсенал бе връчен на господин Сьорен Якобсен от ръководителя на фенклуба на „ топчиите “ у нас Георги Стоянов.

В същото време Велислава Цолова от съдружие „ Аутизъм през днешния ден “ изясни защо ще бъдат изразходвани огромна част от средствата. Те ще бъдат вложени в ремонта на изграждащия се нов съвременен център на територията на град Плевен. Друга сума пък по традиция ще бъде употребена за образованието на експерти.

От фондация „ Нашите недоносени деца “ пък прецизираха, че събраните средства ще бъдат вложени в закупуването на специфична инсталация, която с изключение на в лечебни заведения в столицата, ще бъде дарена и в такива в провинцията.

Двете организации получиха по 14 610 лв..

Организаторите на търга в лицето на Ники Кънчев и програмния шеф на Дарик радио Константин Вълков пък получиха специфични картини, рисувани от дечицата, на които съдружие „ Аутизъм през днешния ден “ оказва помощ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР