Още в Древността хората са вярвали, че когато една част

...
Още в Древността хората са вярвали, че когато една част
Коментари Харесай

Какво означава, ако ти трепери носът?

Още в Древността хората са вярвали, че когато една част от тялото ни вибрира, това предвещава някакви събития. Оттам се е зародило и названието на трепетник – гадателско четиво, което преглежда трептенето на другите човешки елементи. Така наречените трепетници били доста публикувани в света на гадателите, вещиците и знахарите. И съгласно мнозина били много точни в предсказването на бъдещето.

Според трепетника всяка една част от нас има своите гадателски качества. Независимо дали става дума за ухо, клепач, ръце, крайници, гърди или друго, особено обръщение постоянно има. Така да вземем за пример е доста известно потреперването на окото. Според това за кой от двата клепача става дума (както и съгласно датата на раждане на човек), се вършат предсказания за добър шанс или пък за неприятна прокоба.

Освен очите обаче и други елементи от лицето ви могат да потреперват постоянно, давайки ви насоки за бъдещето. Потреперването на носа е една от тези елементи. Ето и какво споделя трепетникът в тези случаи:

Ако усетите, че носът ви играе, подгответе се за щастливи събития. Ще имате мотиви за горделивост и наслада. Хубави неща ви предстоят. Или казано с други думи, ще имате мотив да вирите нослето си.

Ако на този стадий от живота си сте се фокусирали върху кариерата си, ще започнете да жънете триумфите на своите старания. Пригответе се за покачване или нови бизнес оферти. По всяка възможност кариерата ви ще стартира да се развива стремително, а благосъстоянието ви ще се умножи. Ще докажете на всички, че сте самостоятелни и предприемчиви.

 триумф

Ако сега любовта е ваш приоритет, ще ви споходи шанс на любовния фронт. Ще се гордеете с нова половинка или с достиженията на настоящия си сътрудник. Ако сте фамилни и мечтаете за правоприемник, треперенето на носа може да значи, че ще се сдобиете с близнаци. Във всеки случаи ще се радвате на огромно и заедно семейство, с което малко хора могат да се похвалят в днешно време.

Имате ли гений, треперенето на носа може да значи, че ще спечелите огромна аудитория с дарбата си и славата ще ви споходи доста бързо.

Носът играе ли ви, това може да е знак и за непредвидена огромна облага. Ако участвате в лотарийни или други сходни игри, е допустимо да се сдобиете с крупна парична сума или отмора до екзотична дестинация. Със сигурност ще е нещо, за което другите ще ви се възхищават доста.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР