Още преди излизането на настоящото конзолно поколение, в публичното пространство

...
Още преди излизането на настоящото конзолно поколение, в публичното пространство
Коментари Харесай

Цената на Battlefield 2042 за новите конзоли ще е по-висока от стандартната

Още преди излизането на актуалното конзолно потомство, в общественото пространство се заприказва за потребността от по-висок ценови предел на видеоигрите от актуалните $59.99. Поддръжниците на това мнение, като да вземем за пример Строс Зелник, шефът на Take-Two, аргументират тази потребност с обстоятелството, че сегашното състояние е годно от години (от 2005 – б.а.). И въпреки цената, която заплащат потребителите да си остава една и съща през годините, то ресурсите и експертизата, които са нужни за създаването на ААА заглавия непрекъснато нарастват. Става дума само за сегашното конзолно потомство (засега), а не за версиите на игрите за PC и предходните конзоли. Новият Battlefield няма да е изключение и въпреки и цената на играта за PC, PS4 и Xbox One да си е общоприетата, то за Xbox Series X|S и PlayStation 5 ще е $69.99. Това стана ясно от представянето на Battlefield 2042 по-рано тази седмица.

DICE сподели другите издания на играта, която излиза през октомври: общоприетото, Gold ($90 за PC и $100 за конзоли) и Ultimate – с цени от $110 за PC версията и $120 за конзоли.

Gold изданието включва сезонния пропуск за първата година на играта, всичките ѝ четири сезона, както и три Epic пакета със скинове. Ultimate версията ще включва наличието на Gold изданието, цифров саундтрак и цифрова илюстрована книга. Освен това, притежателите на тези две издания ще получат достъп до играта седмица по-рано от другите – от 15-ти октомври. И несъмнено, че на кое да е от изданията ще дава достъп до бета тестванията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР