Още преди да е стартирал, фестивалът UpTown вече ощастливява меломаните.

...
Още преди да е стартирал, фестивалът UpTown вече ощастливява меломаните.
Коментари Харесай

Уикеда представя две нови песни на фестивала UpTown в София

Още преди да е стартирал, фестивалът UpTown към този момент ощастливява меломаните. Феновете на " Уикеда " имат нов мотив за наслада, откакто именитата тайфа разгласи, че ще вземе присъединяване в чаканото с голям интерес събитие. Ерол и компания приготвят две нови песни, които ще изпълнят онлайн на 26 юни на сцената на „ Арена София “ в Борисовата градина.

Новината се посреща с вдъхновение от всички към бандата след раздялата им през 2018 година, а от " Уикеда " дават обещание още доста изненади като част от квалифицирания от тях репертоар, в който обичайно ще чуем онази типична за тях комбинация от рок, ска, реге, фънк, пънк и други стилове.

UpTown Fest си слага амбициозната цел да поддържа и развива музикалната просвета в България посредством организирането на поредност от тематични събития, а тази година събитието ще мине под знака на реге вълната. Музикалният оазис в Борисовата градина ще бъде допълнен с многообразие от питейни заведения и слънчево въодушевление, а рано отворените порти за събитието дават невероятна опция за прекарването на деня в компанията на близки и другари под звуците на обичана музика.

Бандите ще излязат на сцена след 17.00 ч., а билетите са в продажба в системата на " Ивентим ". На цена от 35 лева или 45 лева на вход.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР