Още по темата Новите комунисти Въпросът е дали хибридната стратегия

...
Още по темата Новите комунисти Въпросът е дали хибридната стратегия
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Виктор Орбан

Още по тематиката
Новите комунисти

Въпросът е дали " хибридната " тактика на държавните управления в Будапеща и Варшава ще успее дълготрайно
13 апр 2018
Мнения Daily - Орбан е най-голямото предизвикателство за Европейски Съюз в този момент

И още: Дебатът към Юлия Кръстева мълчешком стартира да оправдава някогашните спецслужби; Проучванията на публичното мнение станаха агитационен инструмент
10 апр 2018
Трети следващ мандат за евроскептика Орбан

Унгарският министър председател печели изборите в страната с помощта на твърда антиимигрантска акция
9 апр 2018
Предизборните тактики на един автократ

В навечерието на парламентарния избор следени от унгарския министър председател Орбан медии употребяват секрети записи, за които настояват, че уличават НПО-та
5 апр 2018 Орбанизацията на Унгария продължава с още четири години ръководство на самопровъзгласения избавител на християнските полезности от мюсюлманското настъпление в Европа и герой против отворените граници и демократичната народна власт.

Обвиняваният от Брюксел в автократични похвати министър председател Виктор Орбан реализира решителна победа на парламентарните избори, което му дава трети следващ мандат и болшинство от две трети съгласно предварителните резултати. " Унгарците дефинираха най-важните тематики – имиграцията и националния суверенитет.

Хората взеха решение, че единствено те могат да дефинират с кого да живеят в Унгария. И държавното управление ще се придържа към това ", съобщи десният националистически водач, като акцентира, че е получил мощен мандат да ограничи мигрантските права и да упорства за " Европейски Съюз на самостоятелните народи ", а не за " Съединени европейски щати ".

Веднага след вота от неговата партия " Фидес " намекнаха, че допустимо най-скоро ще прокарат законодателството, ориентирано против организации, защитаващи имигрантите (законопроектът " Стоп Сорос " планува налог от 25% върху непознатите дарения за НПО).

Изборният триумф на Орбан може да влее повече сили в обособилия се централноевропейски съюз против мигрантските политики на Европейски Съюз и да насърчи десните националисти в Полша и другаде.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР