Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Иван Тотев

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Моника Митева

Директор " Маркетинг и продажби ", " DHL Express България "
16 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Флорин Филоте

Директор eMAG Marketplace
15 мар 2018 Иван Тотев има близо 20-годишен опит в областта на маркетинга, връзките и бизнес развиването. От края на предишния век е работил за някои от най-големите рекламни организации в България като Saatchi, Bates, Ogilvy и Havas.

Той е някогашен общоприет управител на веригата за мобилни услуги " МСвят ". Консултант по планове в България, Балканите и Близкия изток в области като маркетинг, продажби, ритейл, мобилни връзки и ръководство. Ментор на Бизнес институт – България, и Американския университет в Кувейт.

Има магистратури по Българска лингвистика " и " Журналистика ".

Иван Тотев ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Той ще изнесе лекция на тематика " Нови трендове в доставките на онлайн покупки ". Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР