Още по темата Лекторите на E-mobility and the Future of

...
Още по темата Лекторите на E-mobility and the Future of
Коментари Харесай

Лекторите на E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum: Анхел Лопез Родригес

Още по тематиката
Лекторите на E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum: Рос Дъглас

Основател и изпълнителен шеф, Autonomy Paris
12 фев 2018 Анхел Лопез Родригез е шеф на Програмата за електрически транспортни средства на Барселона и изпълнителен шеф на платформата LIVE – публично-частно партньорство, целящо насърчаването на градската подвижност, съобразено с устойчивото развиване в Барселона.

Преди това е бил шеф по подвижност и инфраструктура в градския съвет на Барселона. Работил е и по огромни планове за градските препоръки на Мадрид и Барселона, районното държавно управление на Каталуня, испанската Дирекция по улично придвижване (DGT) и испанското Министерство на благоустройството, заемал е и управнически постове в частни високотехнологични компании.

В сферата на неговата експертиза попадат ръководство на уличното придвижване, пътна сигурност и публични транспортни системи. Той има магистърска и докторска степен по строително инженерство от Политехническия университет на Каталуня.

Анхел Лопез Родригес ще бъде един от лекторите в панела " Политики, които ще подтикват развиването на електрическата подвижност. Добри практики от европейски градове " на проведената от " Капитал " конференция E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum, която ще се организира на 2 март в Sofia Event Center.

Повече за програмата и лекторите можете да научите на
https://events.economedia.bg/event/69
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР