Още от древни времена хората са общували с дърветата. Днес,

...
Още от древни времена хората са общували с дърветата. Днес,
Коментари Харесай

Вълшебното дърво, което сбъдва всички желания

Още от антични времена хората са общували с дърветата. Днес, въпреки и тази процедура да е позабравена, сензитиви твърдят, че престоят към дървесните типове може доста да усъвършенства човешкото биополе.

В предишното, когато индивидите са прекарвали огромна част от всекидневието измежду природата, по този начин нареченото говорене с дървета било особено за доста общности.

Техните членове се усамотявали към дърво, разказвали му прекарванията си, търсели отговори на проблемите си, медитирали или просто прегръщали растението. Вярвали, че по този метод се зареждат с сила, отървават се от тежки заболявания и се снабдяват с шанс.

Дървесният тип, за който се твърди, че е най-мощен в това отношение, е Гигантската секвоя. Гигантската секвоя е най-голямото дърво на планетата. Представители на типа са съществували още преди 200 милиона години, когато се появяват и динозаврите.

Според доста вярвания общуването с Гигантска секвоя има магическо влияние върху индивида. Престоят към дървото и неговото прегръщане може да сбъдне най-силните ви стремежи, да ви подари с обич, благополучие и здраво здраве.

Поверието гласи, че с цел да се случи това, би трябвало да прегърнете ствола на дървото. Мъжете обгръщат растението с лице към кората, а дамите – с тил. Това е по този начин поради особеното разположение на енергийните центрове при двата пола.

Говори се още, че в случай че една двойка желае да остане постоянно дружно, влюбените би трябвало по едно и също време да обхванат Гигантска секвоя, знак на вечността.

Гигантската секвоя е публикувана най-вече в Калифорния, Съединени американски щати. Но в България също има дървета от типа. Среща се в парк-музей Врана, Борисовата градина, Вършец и други

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР