Още когато видях първите мостри от тази колекция бански костюми,

...
Още когато видях първите мостри от тази колекция бански костюми,
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за Love Stories Swimclub x H&M. Вижте цялата колекция!

Още когато видях първите образци от тази сбирка бански костюми, бях сигурна, че желая да владея най-малко един от тях, без значение дали ще го нося на плажа, или ще го съчетавам с някой от летните си панталони. Да, това е едно от преимуществата, които ни дава дизайнерът Марли Хедман, която е основател на марката Love Stories и която за повторно си колаборира с (първият беше с сбирка бельо).

За нея комфортът, функционалността и подчертаването на личния жанр е на първо място. И сега още веднъж го демонстрира с моделите, покрити с нежни пастелни тонове, сантиментални анималистични и монограм принтове и женствени силуети. Вдъхновена от крайбрежията и пулса на Ибиса, 70-те години и девойките, които сърфират, Хедман добавя сбирката от с аксесоари и плажни туники – сигурна съм, че с тях ще създадете най-малко една любовна история това лято. Можете да разгледате всички модели в галерията ни дружно цените, на които ще се оферират! А повече за персонално й ентусиазъм, по какъв начин основава марката Love Stories и по какъв начин би носила тя моделите, ще разберете от самата Марли Хедман.



Какво те стимулира да създадеш Love Stories през 2013-а?

Винаги съм обичала долни дрехи, само че дълго време изпитвах усложнение да намеря модели, които одобрявам. Комплектите от идентична горна и долна част и огромните сутиени с подплънки ми се костваха същинска отживялост, изобщо не бяха за мен. Затова взех решение да основа моя лична линия долни дрехи, в която да не се придържам към стандарта за това какво е секси – без сутиени с банели, а с консолидиране на цветове, настроения и нетрадиционни материи (като кадифе, жакард) и пясъчни пастелни цветове. Нямах опит в направата на долни дрехи, само че в работата ми като стилист за интериорни и фешън списания бях работила доста с разнообразни текстури и принтове. Когато дадох първата заготовка за проба на моя другарка, тя бе във екстаз: „ Това е същинска почивка за моя бюст! “

Бях уверена, че бельото би трябвало да те кара да се чувстваш тъкмо по този начин: комфортно и красиво.

Това е второто съдействие на Love Stories с H&M. Какво ви накара да си партнирате още веднъж?

Нашата обща сбирка долни дрехи предходната година реализира огромен триумф и съм доста разчувствана от второто ни съдействието – този път за линия бански костюми. В Love Stories започнахме да сътворяваме бански костюми през 2016 година, тъй като забелязахме в Instagram, че доста девойки използваха нашето долни дрехи за плуване. Но те не са направени от материи, устойчиви на солена вода и хлор, по тази причина взех решение да разработя подобаваща линия бански дрехи, въодушевена от нашия жанр. Колаборацията H&M Swimclub е вярна на този принцип – беше значимо да създадем същите силуети, каквито употребяваме в нашата сбирка долни дрехи, като по едно и също време с това запазим и същия занимателен, нетрадиционен дух.

    Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР