100 хиляди евро - толкова ще плати Левски, за да

...
100 хиляди евро - толкова ще плати Левски, за да
Коментари Харесай

Ясно е колко трябва да плати Левски, за да подпише с Алекс Колев

100 хиляди евро - толкоз ще заплати Левски, с цел да притегли тарана на Крумовград Алекс Колев, оповестява " Тема спорт ". Централният нападател има специфична уговорка в контракта си с новака в елита, която разрешава на всеки клуб да го откупи против посочената сума. И сините са склонни да я извадят, с цел да го имат през лятото в редиците си.

Алекс Колев прави доста мощен сезон. Това му донесе място и в националния тим на България. 31-годишният футболист е младеж на Левски. Той обаче по този начин и не е обличал фланелката на сините. У нас той е носил екипите и на Ботев Пд, Берое и ФК ЦСКА 1948 с изключение на този на Крумовград. Играл е и за белгийските Десел и Геел, полските Стал, Сандеция и Ракув, както и за казахстанския Кайсар.
 Високо напрежение на
Високо напрежение на " Герена ": Лидерите на Левски на нож с Ники Костов

Столът на треньора Николай Костов се клати съществено

До момента Алекс Колев има 12 гола в 29 турнирни мача. Той е измежду водачите в ранглистата на стрелците през сезона. На " Герена " пък сега няма футболист, който да е отбелязал 10 или повече попадения в шампионата. Таранът бе мечтан от сините и през зимата. Тогава бяха водени диалози с шефовете на Крумовград, само че офертата на столичани бе доста ниска и отхвърлена.

След края на сезона Левски ще реализира няколко изходящи покупко-продажби. Сред трансферираните ще бъдат централният бранител Хосе Кордоба и нападателят Рикардиньо. Така на " Георги Аспарухов " ще имат свежи средства, с цел да осъществят огромна селекция. И ще могат да си разрешат да заплащат пари за играчи, а не да притеглят само свободни сътрудници, каквато е практиката в клуба през последните години.

Сред напускащите " Герена " с изключение на бразилеца Рикардиньо може да е и различен таран - лекувалият дълго време контузия Билал Бари. Договорът му с Левски изтича с края на шампионата и още не е възобновен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР