Още едно стоплящо сърцата изпълнение се състезава за наградата Britain's

...
Още едно стоплящо сърцата изпълнение се състезава за наградата Britain's
Коментари Харесай

Бруно Тониоли от Britain`s Got Talent на ITV в сълзи заради мощното изпълнение на сляпата оперна певица

Още едно стоплящо сърцата осъществяване се състезава за премията Britain's Got Talent, защото Дениз и Стефан Лий получиха аплодисменти след тяхното прослушване.

Сляпата двойка от Стоук он Трент беше показана по време на тази неделна част от шоуто за гении на ITV, когато се изправиха против съдиите Саймън Коуел, Алеша Диксън, Бруно Тониоли и Аманда Холдън, само че незабавно разчупиха леда като Денис, 52, им сподели по какъв начин се усеща " малко нервна, нуждая се от малко, само че съм добре ", оставяйки съдиите и публиката в шевове.

Но откакто се показаха на тълпата, Дениз и Стефан поеха съответните си отговорности на сцената, последният на пианото, до момента в който другата му половина пееше осъществяване на Climb Every Mountain на The Sound of Music – вдъхновяващо парче за предприемайки всяка стъпка към постигането на една фантазия - и осъществяването им разплака Бруно Тониоли.

„ Вдъхновен съм от вас, през днешния ден научих нещо за позитивното ви въодушевление. Вие сте образец “, сподели съдията на състезателите. Мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР