Още един любопитен факт научихме за депутата от Пловдив .

...
Още един любопитен факт научихме за депутата от Пловдив .
Коментари Харесай

Елена Гунчева от Възраждане е приятел със САЩ в българския парламент

Още един любопитен факт научихме за депутата от Пловдив. След като научихме, че до преди няколко години острието на " Възраждане " е считало, че  в Русия винаги е имало единствено гнет, а Путин е най-лошото след Сталин ", в този момент излиза наяве още нещо.

Tя е член на парламентарната група " Група за другарство България - Съединени американски щати ". В тази група влизат още 79 народни представители. Неин ръководител е Калоян Тонев от Политическа партия.

Народните представители имат право да се записват в групите за другарство. Те им обезпечават контакти през граници и океани. За разлика от парламентарните комисии не носят спомагателни приходи на депутатите. Но за това пък, в случай че се сприятелят с дадена страна, могат да вземат участие в дипломатически визити зад граница. Няма ограничавания в какъв брой групи за другарства може да взе участие един народен представител. 

И по този начин - в действителност буди интерес каква е повода народен представител от " Възраждане " да се запише в тази група.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР