Още двама млади габровски футболисти се завръщат у дома. Иван-Йоанис

...
Още двама млади габровски футболисти се завръщат у дома. Иван-Йоанис
Коментари Харесай

Янтра си върна двама млади футболсти

Още двама млади габровски футболисти се завръщат вкъщи. Иван-Йоанис Атанатос и Никола Ботев ще носят екипа на Янтра през новия сезон във Втора професионална лига.

21-годишният централен защитник Иван-Йоанис е минал през школата на Славия. Викан е в юношеския народен тим на България. В професионалния футбол е носил екипите на Локомотив София и Монтана.

" Щастлив съм да се върна вкъщи, в клуба, от който съм тръгнал и съм безпределно окуражен да покажа качествата си. Разбира се, проследявам развиването на Янтра от завръщането на отбора в професионалния футбол. Вижда се непрекъснато израстване. То си пролича изключително в края на предишния сезон, а и в този момент в контролите. Отборът е добре окомплектован, има добър колектив и имам вяра, че за Янтра следва един по-успешен сезон. Радвам се, че ще имам опцията да играя пред локалната аудитория. Желанието ми е да радваме хората, а те да продължат да поддържат тима както до момента и стадионът да се цялостни от ден на ден и повече на домакинските ни срещи ", показа Иван-Йоанис.

В Габрово се завръща и 17-годишният Никола Ботев след 4 години прекарани в академията на Лудогорец. През миналия сезон атакуващият полузащитник беше част от отбора на " орлите ", който завоюва по безапелационен метод купата в елитната юношеска група до 17 години. Очаква се с екипа на Янтра той да направи своя дебют в професионалния футбол.

" Много се веселя, че се завръщам вкъщи. Желанието ми е да се развъртвам и ще дам всичко от себе си, с цел да се трансформира в главен състезател в състава - показа амбициозно младият габровски гений. - В тима на Янтра има огромен капацитет, треньорът ни е доста добър, съотборниците ми също са на доста високо равнище и имам вяра, че ни следва един сполучлив сезон. Апелът ми към публиката е да продължава да поддържа по същия метод въодушевено тима, а ние ще се опитаме да радваме феновете с добра игра и победи ", добави Никола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР