Осемгодишното момче, което беше ударено от мълния на бургаския плаж

...
Осемгодишното момче, което беше ударено от мълния на бургаския плаж
Коментари Харесай

Осемгодишното момче, което беше ударено от мълния на бургаския плаж на 20 юли, е благополучно изписано

Осемгодишното момче, което беше ударено от гръмотевица на бургаския плаж на 20 юли, е наред изписано от УМБАЛ-Бургас, оповестиха от болничното заведение.

За сполучливото му възобновяване имат заслуга голям брой екипи и звена в лечебното заведение, които направиха нужното то към този момент да си е вкъщи - Многопрофилното незабавно поделение, Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване, Първо хирургично поделение, Отделението по образна диагностика, лабораториите, показаха от пресцентъра на УМБАЛ.

В следобедните часове на 20 юли бе получен сигнал за случай на плажа в региона на Морската градина. Там осемгодишното момче е било на разходка дружно със сестра си и родителите им. Те са потърсили заслон до непосредствен ресторант, само че преди да стигнат до него, гръмотевица е поразила момчето. Първите дни детето беше в сериозно положение. То беше в медикаментозна кома и на апаратна вентилация. В деня на случая момчето е било докарано от родителите си в болничното заведение в положение на клинична гибел, без витални индикатори, без пулс, без дишане. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР