На 30 април във Военномедицинска академия (ВМА) ще бъдат представени

...
На 30 април във Военномедицинска академия (ВМА) ще бъдат представени
Коментари Харесай

На 30 април във Военномедицинска академия ще бъдат представени новозакупените 7 изцяло електрически автомобили за екологичен превоз на пациенти

На 30 април във Военномедицинска академия (ВМА) ще бъдат показани новозакупените 7 напълно електрически коли за екологичен транспорт на пациенти.

Многофункционалният повсеместен модел съчетава компактни размери с шир и новаторски технологии, извънредно добре квалифициран за придвижване в интензивния трафик и тесните градски улици, освен това с нулеви СО2 излъчвания.

Автомобилът е петместен, като концепцията на интериора разрешава оптимално оползотворяване на пространството, осигурявайки повече комфорт за пациентите.

Моделът е с литиево-йонна батерия с приложим потенциал 77 кВтч и електромотор. Пробегът, който може да се реализира с едно зареждане на батерията доближава до 420 км. Благодарение на комбинираната система за зареждане CCS, литиево-йонните акумулатори могат да бъдат зареждани както с прав, по този начин и с изменчив ток, т.е на публични CCS станции за бързо зареждане, както и чрез личен длъжностен Wallbox. На бързозарядна станция батерията на автомобила връща потенциала си от 10 до 80% за към 30 минути.

Автомобилите се дават на ВМА със лични стенни зарядни станции Moon ID. Charger, създадени в Германия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР